مواد لازم
گل كلم كوچك 1 کیلو گرم
سير دو بوته
فلفل سبز تند 150 گرم
سبزي معطر (ترخان، نعنا، جعفري و مرزه) 200 گرم
نمك به ميزانی که آب کاملا شور شود
آب 16 ليوان
هویج 300 گرم
کرفس 250 گرم
ساقه كرفس خردشده دو عدد
سركه يك ليوان
طرز تهيه
ابتدا سبزيجات،کرفس،هویج،گل کلم را شسته و خرد كنيد.سپس گل کلم های خرد شده ،هویج،کرفس و سبزیجات را روی یک دستمال پهن کرده تا خشک شود. در يك قابلمه آب، نمك و سركه را روي حرارت گذاشته تا بجوشد آن را كنار بگذاريد تا كاملا خنك شود.
سبزيجات و مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر ريخته آب، نمك، سركه خنكشده، سبزيهاي معطر و فلفل سبز تند را به همراه سيرهاي درسته به آن اضافه كرده و در ظرف را محكم ببنديد و به مدت چهار هفته در يك جاي خنك قرار داده تا شور درست شود. محلول آب و نمك اگر گرم باشد سبزيجات نرم ميشوند.