0

ترشی سیب

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی سیب

مواد لازم

سیب ترد، پوست کنده و خرد شده 400 گرم

پیاز ریز خرد شده 1 عدد

سیر خرد شده 1 قاشق سوپخوری

زنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپخوری

شکر نصف پیمانه

سرکه سیب 1 لیوان

برگ ریحان 20 عدد

زرد چوبه نصف قاشق چایخوری

دارچین  نصف قاشق چایخوری

پودر فلفل نصف قاشق چایخوری

پودر میخک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

بهتر است سیب از نوع سیب سبز باشد در صورتی که از سیب سبز در تهیه ترشی سیب استفاده نکردید سعی نمایید سیب ترشی شما رسیده نباشد.

تمامی مواد را غیر از برگ ریحان در قابلمه با هم مخلوط نمایید و در قابلمه ای روی حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذاریدقرار دهید.بعد از جوش آمدن 15 دقیقه صبر نمایید تا ترشی سیب به غلظت مناسب برسد.

بعد از سرد شدن مواد برگ های ریحان را اضافه نموده و ترشی سیب را شیشه نمایید.بعد از 10 روز ترشی جا می افتد.

چهارشنبه 29 بهمن 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها