طرز تهیه
انبه کاملا رسیده را انتخاب کرده پوست می کنیم و از هسته جدا نموده گوشت آن را به شکل پوره نرم می نمائیم مقداری سرکه کم کم در آن ریخته هم می زنیم و می چشیم که زیاد ترش نشود و غلظت آن به اندازه ماست شود.
ترشی را در ظرف لعابی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم بعد یک قاشق خردل در آن ریخته کمی زعفران حل شده در آبجوش و کمی نمک و شکر و قدری جوز هندی کوبیده نرم و دارچین و فلفل قرمز تند و هل کوبیده که همه آن ها باید در نهایت نرمی باشد در ترشی می ریزیم هم می زنیم ، می چشیم این ترشی باید شیرین باشد و بسیار معطر گردد.
تندی آن بستگی به آن دارد که تا چه حد می خواهیم تند باشد ، معمولا ترشی انبه را تند تر از سایر ترشی ها می کنند.
می شود یکی دو عدد انبه کمی سفت را پوست کنده ، خرد نمود و با ترشی چند جوش داده بعد از سرد شدن ترشی انبه را در شیشه دردار ریخته در جای خنک نگهداری کرد.