0

ترشی گردو

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی گردو

برای تهیه ترشی گردو باید از گردوهای تازه که کاملا سبز و پوست دوم نبسته است استفاده کرد که درشتی آن تقریبا به اندازه یک فندق است.

برای گرفتن تلخی گردو ، دو بار گردوها را می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم. در نوبت دوم باید به حدی بجوشد که زیاد سفت و یا له نشود. سپس آن را در آب سرد ریخته ، به مدت 24 ساعت نگه می داریم و گاهی آب آن را عوض می کنیم . هر بار آن را می چشیم ،وقتی تلخی آن گرفته شد برای ترشی انداختن آماده است.

بعد از عمل گرفتن تلخی گردوها را با مقداری سرکه و کمی نمک (به تناسب مقدار گردو) چند جوش می دهیم . بعد از سرد شدن در شیشه می ریزیم و برای عطر و بوی آن مقداری نعنا ، ترخان و چند پر سیر به آن اضافه می نمائیم.

این ترشی باید لااقل دو ، سه هفته بماند بعد از آن استفاده کنیم.

چهارشنبه 29 بهمن 1393  12:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها