0

حدادي‌فر: فعلاً زیاد تعریف کردن از ذوب آهن خوب نیست چون مغرور می‌شویم

aavfei
aavfei
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 265

حدادي‌فر: فعلاً زیاد تعریف کردن از ذوب آهن خوب نیست چون مغرور می‌شویم

قاسم حدادي‌فر در ارتباط با ديدار روز جمعه ذوب آهن و سپاهان در شهرآورد اصفهان اظهار كرد: این هفته تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و بعد از پیروزی‌های متوالی که در هفته‌های اخیر کسب کردیم، با آمادگی کامل به دربی پای خواهیم گذاشت. دربی اصفهان نیز همیشه زیبا بوده و برنده هم داشته و امیدوارم این بار که هر ۲ تیم در شرایط خوبی به سر می برند نیز همین شرایط ایجاد شود تا مردمی که به ورزشگاه می آیند بازی خوبی را شاهد باشند.
وی در مورد روابط بازيكنان دو تيم افزود: اکثر بازیکنان ۲ تیم با هم رفیق هستند و جنجال و درگیری جایی در این بازی نخواهد داشت. این هفته دیدید که خلعتبری که بازیکن سپاهان است، به رختکن تیم ما آمد و این رفاقت بازیکنان را نشان می‌دهد.
هافبک ذوب آهن با اشاره به سير صعودی تیمش خاطرنشان کرد: در ابتدای فصل تغییرات زیادی در تیم ما بوجود آمد که نیاز به زمان داشتیم تا بتوانیم به هماهنگی کامل برسیم. البته هنوز هم کاری صورت نگرفته است و باید به جایگاهی یا مقامی برسیم تا آن موقع بگوییم که توانستیم کاری را صورت بدهیم. فعلا زیاد تعریف کردن از ذوب آهن هم خوب نیست زیرا مغرور می‌شویم.
وی در خصوص احتمال گرفتن سهمیه در لیگ توسط ذوب آهن گفت: خیلی سخت اما غیرممکن نیست. تیم‌های خوبی بالاتر از ما هستند و باید بازی به بازی جلو برویم. امیدوارم که در بهترین جایگاهی که می‌توانیم در پایان فصل قرار بگیریم.
حدادی فر درباره قرار گرفتن نامش به عنوان یکی از بهترین بازیکنان ۲ ماه اخیر فوتبال ایران در نظرسنجی برنامه نود که البته در رده پنجم قرار گرفت، عنوان کرد: خیلی خوشحالم که توانستم با نظر کارشناسان جزو بازیکنان برتر ایران قرار بگیرم و همین برایم کافی بود. انتظار هم نداشتم که در این نطرسنجی اول شوم و همین برایم کافی بود. اینکه خیلی‌ها به من لطف دارند و می‌گویند که نقش زیادی در موفقیت ذوب آهن دارم، برایم بسیار خوشحال کننده است.
وی در پایان در رابطه با اینکه با درخششی که داشته امیدوار به دعوت به تیم ملی هست یا خیر، گفت: فدراسیون گذرنامه ام را خواسته بود و من هم آنرا تحویل دادم اما مشخص نیست که دعوت شوم یا خیر. امیدوارم که این اتفاق رخ دهد اما چه باشم و چه نباشم، برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می کنم.

چهارشنبه 29 بهمن 1393  10:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها