كريمي: پيگيري ميكنم، اجازه نميدهم با اعتبارم بازي كنند
هافبک استيلآذين با رد شايعه قهر خود از اين تيم گفت: از وکيلم خواستم که اين مسئله را پيگيري کند چون نميخواهم با اعتبار ورزشيام بازي شود.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005846.jpg) |
|
علي کريمي در گفتوگو با وبسايت شخصياش درباره شايعه قهر از استيل آذين اظهار داشت: در روز بازي با فولاد در ليگ برتر به دليل شرايط حساس تيم با وجود مصدوميتي که داشتم به ميدان رفتم چون هدفم اين بود که به تيم کمک کنم متاسفانه بعد از بازي دچار سرما خوردگي شديد شدم به طوري که دکتر تيم هم در جريان قرار دارد. با اين وجود به محل تمرين رفتم اما موفق به تمرين کردن نشدم تا دو روز قبل از بازي با پاس همدان که تا حدودي بهتر شده بودم به تمرين رفتم.
وي افزود: آن روز خاکپور گفت چون کاملا خوب نشدهام و چند جلسهاي هم تمرين نداشتم همراه تيم به همدان نروم و بعد از بازگشت در تمرين حاضر شوم من هم قبول کردم اما متاسفانه عدهاي که عادت دارند اخبار کذب را از تيم به بيرون ببرند مسائلي را آن هم در روز بازي مطرح کردهاند که به هيچ وجه واقعيت ندارد چرا که هيچ قهري در کار نبوده است. به همين دليل از وکيلم خواستهام تا اين مسئله راپيگيري کند. اين دفعه اجازه نميدهم با اعتبار ورزشيام بازي شود و آنها بايد ادعاي خود را ثابت کنند.
|
یک شنبه 28 آذر 1389 4:06 PM
تشکرات از این پست