0

ترشی ریواس در 24 ساعت

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی ریواس در 24 ساعت

مواد لازم:

  • نیم کیلو ساقه ریواس، پاک شده
  • 1 فنجان سرکه سیب
  • 1 فنجان آب
  • 1 فنجان شکر
  • یک و نیم تکه زنجبیل، خرد شده
  • نیم قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری دانه خردل
  • نیم قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • پس شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را گذاشته و کیپ کنید.

    اگر قرار است ترشی ها تا یک سال بمانند، باید آنها را در کنسروساز فرآوری کنید بدین صورت که شیشه ها را ده دقیقه در آب جوش بگذارید بماند. آب باید تا بالای شیشه ها را بگیرد.

    اگر می خواهید ترشی شما تردتر باشد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از 24 ساعت آماده می شود و بعد از یک هفته طعم آن عالی می شود.

سه شنبه 28 بهمن 1393  3:36 PM
تشکرات از این پست
sahel_007 farhad6067
sahel_007
sahel_007
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 353
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ترشی ریواس در 24 ساعت

خوب دیگه این تو حیطه ی تخصصه مادر جونه که از عهده ی ما خارجه

سه شنبه 28 بهمن 1393  3:42 PM
تشکرات از این پست
farhad6067
دسترسی سریع به انجمن ها