0

ترشی لبو

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی لبو

لبو آماده و ارغوانی تیره را با پوست بخرید پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید سرکه و کمی نمک و کمی شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز درآشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید .

سه شنبه 28 بهمن 1393  1:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها