۱۳ عدد فلفل دلمهای قرمز (حدود دو کیلوگرم)، یک لیتر سرکه سفید (حدود چهار پیمانه)،یک قاشق سوپخوری دانه فلفل سیاه،شش تا هفت ساقه جعفری،سه ساقه آویشن،دو عدد برگ بو،یک قاشق سوپخوری نمک.
طرز تهیه :
فلفل دلمهایها را خوب شسته و خشک کنید. آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنید و دانههای فلفل را خارج کنید. فلفلها را به صورتی که پوست شان به طرف بالا باشد در یک سینی بچینید و چند دقیقه در گریل قرار دهید تا پوستشان ترک بخورد. از گریل خارج کنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شوند سپس پوست فلفل را جدا کنید. فلفلها را در شیشههای گرم که استریل شده اند بریزید.سرکه، فلفل، سبزیجات و نمک را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید آن را پنج دقیقه بدون درپوش بجوشانید و سپس همان طور داغ در شیشهها روی فلفل بریزید تا سطح روی فلفل را بپوشاند. پس از سرد شدن ترشی در ظرفها را محکم ببندید. این ترشی را در جای خنک و خشک به مدت شش ماه میتوانید نگاه دارید و پس از بازکردن در هر شیشه لازم است آن را در یخچال نگهداری کنید.