طرز تهیه ترشی فلفل, طرز تهیه ترشی بامیه, نکات درست کردن ترشی فلفل, مدت ماندگاری ترشی فلفل, مکان مناسب نگهداری ترشی فلفل, مدت ماندگاری ترشی بامیه, نکات نگهداری ترشی, درست کردن انواع ترشی, آموزش درست کردن ترشیجات, سایت آشپزی,انواع ترشی
● مواد لازم:
فلفل سبز تند |
۵۰۰ گرم |
سرکه |
۱ لیتر |
نمک |
به مقدار لازم |
سیر |
۱ بوته |
ترخون و نعناع |
چند شاخه |
● طرز تهیه ترشی فلفل :
سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.