0

ترشی هلو

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی هلو

مواد لازم•    5 عدد هلو زعفرانی•    یک قاشق غذاخوری سیاه‌ دانه•    یک قاشق چایخوری نمک و دارچین•    یک قاشق سوپخوری شکر•    20 دانه میخک•    سرکه

طرز تهیه1.    هلو را شسته و با مقداری سرکه به مدت سه دقیقه می‌پزیم، بعد از خنک شدن هلو به هر کدام، پنج دانه میخک زده، سپس هلوها را درون شیشه چیده، بعد سیاه‌دانه، دارچین، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده روی هلو می‌ریزیم.2.    آن‌گاه سرکه را اضافه کرده تا روی هلو را بپوشاند در شیشه را محکم بسته در جای خنک قرار می‌دهیم.3.    موقع مصرف، میخک‌ها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا می‌کنیم.4.     ترشی بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.

دوشنبه 27 بهمن 1393  2:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها