مواد لازم• یک کیلوگرم بادمجان • 300 گرم سبزی ترشی خرد شده • 200 گرم هویج • یک لیتر سرکه • یک قاشق مرباخوری زردچوبه • یک قاشق مرباخوری ادویه ترشی • پنج عدد فلفل سبز تند • نصف پیمانه گردو ریز خرد شده • نمک
روش تهیه1. بادمجانها را بشویید و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.2. هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.3. فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.