0

انواع ترشی و شور (1)

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

انواع ترشی و شور (1)

مواد لازم

بادام پوست کنده: 200 گرم

فندق: 200 گرم

پسته: 200 گرم

مغز گردو: 200 گرم

سرکه، نمک و تخم گشنیز: به میزان لازم

طرز تهیههمه آجیل‌ها را از یک ساعت قبل در آب گذاشته و خیس می‌کنیم، سپس آنها را از آب خارج کرده، مرتب می‌چینیم و در هر ردیف لابه‌لای آنها را کمی تخم گشنیز و نمک اضافه کرده و در پایان سرکه را روی مواد می‌ریزیم، به طوری که تمام مواد را پوشش دهد. این ترشی بسیار لذیذ است و پس از چهار تا پنج روز قابل استفاده می‌شود.

دوشنبه 27 بهمن 1393  2:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها