0

Huawei MediaPad M1 8.0

 
lpln110
lpln110
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 153
محل سکونت : اصفهان

Huawei MediaPad M1 8.0

 

Huawei MediaPad M1 8.0

ایده اولیه تبلت‌ها به سال‌ها قبل بر می‌گردد. اما رقابت تنگاتنگ بین شرکت‌های فعال در این حوزه رسما در ابتدای سال 2010 کلید خورد، یعنی زمانی که اپل از صفحه الکترونیکی هوشمند خود موسوم به آیپد پرده برداشت. همان سال سامسونگ و دِل هم از تبلت‌های خود رونمایی کردند. به تدریج پای کمپانی‌های دیگری چون موتورولا، بلکبری، توشیبا و ایسوس به این رقابت باز شد.
اما یکی دو سالی است که چینی‌ها به طور همه جانبه وارد این عرصه شده‌اند و محصولات خود را با قیمت‌هایی بسیار متنوع روانه بازار کرده‌اند. یکی از قدرترین این شرکت‌ها، هوآوی است. این شرکت در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان تلفن هوشمند در دنیا محسوب می‌شود. هوآوی را می‌توان یکی از غول‌های نسل چهارم فناوری‌های مخابراتی در دنیا دانست.
برمی گردیم به بحث اول خود یعنی تبلت ها. هوآوی پس چند تجربه تقریبا موفق در زمینه تولید تبلت، این بار محصولات بی نظیری خلق کرده است. این شرکت در زمستان 92 از تبلت‌های جدید خود رونمایی کرد. هوآوی اخیرا دو تبلت 8 اینچی خوش‌دست و خوش‌قیمت را روانه بازار کرده است.
این دو مدل با نام‌های MediaPad M1 8.0 و MediaPad T1 8.0 شناخته می‌شوند. مشخصات فنی هر دو مدل تقریبا مشابه هم هستند؛ به طوری که مهم‌ترین تفاوت آن‌ها را می‌توان در طراحیشان دید. تبلت هوآوی مدیاپد M1 به نمایشگری 8 اینچی با رزولوشن 800 × 1280 پیکسل مجهز است. بنابراین تراکم پیکسلی نمایشگر این تبلت چیزی حدود 188ppi است. از مهم‌ترین مشخصات سخت‌افزاری این محصول می‌توان به پردازشگری 4 هسته ای با فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز، یک گیگابایت رم و 8 گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد. شیار سیمکارت، امکان مکالمه و باتری 4800 میلی آمپر-ساعتی از دیگر مشخصه‌های قابل ذکر در مورد این تبلت هستند.

 

طراحی و ساخت

هوآوی در تبلت مدیاپد M1 از لحاظ طراحی محصول خوش‌قیافه‌ای خلق کرده است. با دیدن این تبلت پیش از هر چیزی به یاد تلفن‌های هوشمند شرکت اچ‌تی‌سی خواهید افتاد. بخش پشتی تبلت هم یادآور تبلت خوش‌ساخت هوآوی مدیا پد X1 بوده و از ترکیب مشابهی بهره می‌برد. با این حال، باید اذعان کرد که X1 کیفیت ساخت بالاتری دارد. قسمت عمده بخش پشتی، فلزی است. دو نوار پلاستیکی نیز بالا و پایین این بخش را پوشانده.
 


با نگاهی به نمای روبرویی تبلت، اسپیکرهای استریوی تبلت را در بالا و پایین نمایشگر مشاهده خواهید کرد. در این جا هم هوآوی دقیقا از شیوه طراحی شرکت اچ‌تی‌سی در تلفن هوشمند HTC One تقلید کرده. دوربین جلویی یا همان وبکم در سمت راست و گوشه بالایی تبلت جا خوش کرده است.
 

 

بیایید به لبه‌های دستگاه نگاهی داشته باشیم. کلید پاور و کلیدهای تنظیم صدا بر روی لبه سمت راست تبلت تعبیه شده‌اند. جک 3.5 میلیمتری هدفون و سوراخ میکروفون هم بر روی لبه بالایی قرار گرفته‌اند. شیار microSD و شیار سیمکارت را بر روی لبه سمت راست دستگاه خواهید دید.
همان‌طور که گفته شد، دو نوار پلاستیکی در بالا و پایین بخش پشتی وجود دارند. درگاه micro-USB را هم بر روی لبه پایینی تبلت خواهید یافت. نوار پلاستیکی پایینی در واقع درپوشی است که با برداشتن آن با دو شیار سیمکارت و microSD مواجه خواهید شد. هنگام کار با این تبت، آنچه که بیش از هر چیز دیگری توجه شما را به خود جلب می‌کند طراحی ظریف دستگاه و خوش دست بودن آن است.

 

سخت افزار و نرم افزار

هوآوی در این محصول از پردازشگری چهار هسته‌ای با فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز بر روی چیپ‌ست Hisilicon Kirin 910 و یک گیگابایت رم بهره گرفته‌ است. پردازش‌های گرافیکی این تبلت هم بر عهده Mali450-MP4 است. عملکرد سخت افزاری این تبلت قابل قبول است. با این حال همچون هر دستگاه اندرویدی ارزان‌قیمت دیگری امکان برخورد با مکث‌های گاه و بیگاه در رابط کاربری وجود خواهد داشت. البته این قضیه به مرور زمان و با نصب برنامه‌های مختلف بیشتر به چشم خواهد آمد. این تبلت 8 گیگابایت حافظه داخلی دارد و کاربران می‌توانند از طریق شیار microSD نسبت به افزایش حافظه دستگاه اقدام کنند.
این تبلت از سیستم‌عامل گوگل اندروید نسخه 4.2 بهره می‌برد. هوآوی این سیستم‌عامل را با رابط کاربری Emotion UI 2.0 همراه کرده است. این رابط کاربری کمی سنگین به نظر می‌رسد و در عین چشم‌نواز بودن، شما را با مکث‌های گاه و بیگاهی مواجه می‌کند. البته این قضیه در کاربری‌های عادی زیاد به چشم نخواهد آمد.
صفحه نمایش 8 اینچی مدیاپد M1، رزولوشنی معادل 800 × 1280 پیکسل دارد. این رزولوشن، تراکم پیکسلی 188ppi را برای نمایشگر 8 اینچی این تبلت به همراه خواهد داشت. در مجموع ما کیفیت صفحه‌نمایش این تبلت را با در نظر گرفتن قیمت مناسب آن، خوب ارزیابی می‌کنیم.
هوآوی مدیاپد M1 دارای یک جایگاه داخلی سیم کارت است و قابلیت پشتیبانی از شبکه 3G را دارد. مکالمه تلفنی، ارسال و دریافت پیام کوتاه و اتصال به اینترنت از طریق سیمکارت از دیگر امکانات این تبلت 7 اینچی می‌باشد. بلوتوث نسخه 4، وای-فای و GPS از دیگر امکانات M1 هستند.
 

باتری و دوربین

در این محصول یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4800 میلی آمپر-ساعتی تعبیه شده. این باتری، حداقل از لحاظ عددی، قابل توجه به نظر می‌رسد. ابن تبلت در کاربری مداوم و سنگین می‌تواند با یک بار شارژ کامل، حداکثر 12 ساعت سرپا بایستد. این رقم برای تبلتی با این رده قیمتی مناسب به نظر می‌آید.

 


این تبلت از یک دوربین 5 مگاپیکسلی در پشت دستگاه و یک دوربین 1 مگاپیکسلی در جلوی دستگاه بهره می‌برد. این دوربین‌ها در شرایط نوری مناسب نسبتا خوب عمل می کنند. در ضمن دوربین اصلی این تبلت به قابلیت فوکوس خودکار مجهز شده است.


دوربین اصلی این تبلت همچنین می تواند با کیفیت HD فیلمبرداری کند. دوربین جلویی هم به بهترین شکل از عهده انجام وظیفه اصلی‌اش، یعنی برقراری تماس ویدیویی، بر خواهد آمد.



 

 


جمع بندی

برخلاف تبلت های 7 اینچی که به وفور در بازار یافت می‌شوند، دایره انتخاب تبلت‌های 8 اینچی محدود است. هوآوی امسال دو تبلت 8 اینچی مدیاپد M1 و مدیاپد T1 را روانه بازار کرده که از لحاظ قیمت و مشخصات فنی در جایگاه مناسبی قرار دارند.

از مهم‌ترین رقبای این دو تبلت می‌توان به لنوو A5500 و آلکاتل وان‌تاچ پاپ 8 اشاره کرد. دو تبلت مموپد 8 مدل ME181C و گلکسی تب 4 مدل 8 اینچی دو مورد دیگر از رقبای مدیاپد M1 هستند. البته دقت داشته باشید که مموپد 8 فاقد شیار سیمکارت است و گلکسی تب 4 نیز قیمتی به مراتب بیشتر از محصول هوآوی دارد.



 

مزایا:
طراحی بسیار ظریف و زیبا
قیمت مناسب (با توجه به امکانات و کیفیت)
وجود شیار سیمکارت و امکان استفاده از سیمکارت های 3G
امکان برقراری تماس تلفنی
شارژدهی خوب باتری
وجود شیار microSD برای افزایش حافظه
پشتیبانی از قابلیت USB OTG
معایب:
تراکم پیکسلی متوسط نمایشگر
وجود مکث‌های گاه و بیگاه در رابط کاربری

 

شنبه 25 بهمن 1393  7:30 PM
تشکرات از این پست
ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها