0

شوخی های جالب شبکه های اجتماعی

smart_boy
smart_boy
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 853

شوخی های جالب شبکه های اجتماعی

مجله خط خطی: هر نوشته ای نویسنده ای دارد. هر نویسنده ای حق دارد اسمش را پای مطلبش ببیند. نوشته هایی که در این صفحه می خوانید، Status های کپی پیست شده ای است که در شبکه های اجتماعی دست به دست چرخیده و صاحبش را گم کرده. اگر «شما» نویسنده این آثار هستید، لطفا عصبانی نشوید. لبخند بزنید و به خواننده هایی فکر کنید که با خواندن نوشته هایتان لبخند می زنند و در دل تحسین تان می کنند.

-    به نظرم این قیمت پایه ای که واسه خرید پرسپولیس و استقلال گذاشته اند تله است. منتظرند یکی اعلام کنه می تونه بخره، بگیرن بندازنش بغل بابک زنجانی.

-    گفت: «ای عاشق شوریده ی/ دیوانه ی/ صدپاره ی/ سرگشته ی/ بیچاره ی/ دلداده ی/ آواره ی من، خوابت هست؟». منم که خواب.

-    «یوگا علم به درد آوردن قسمت هایی از بدن است که تاکنون حتی وجود هم نداشته اند»

-    تصمیم دارم به ملکه ی ذهنم پیشنهاد ازدواج بدم.

-    دو چیز با زور درست نمی شوند... بچه ها و زیپ ها!

-    همزمان آفتاب و بارون و برفه! فکر کنم یکی داره کیبورد آسمون رو تمیز می کنه، تموم دکمه ها رو با هم زده!

-    یه بادام تلخ بهتر از یه تلخیِ بی بادامه!

-    این همه علم پیشرفت کرده، هنوز پفک نمکی مینو یه چیز دیگه است !

-    365 روز سال کسی تو خیابون و تاکسی از من سوال نمی پرسه، ولی فقط کافیه هدفون گذاشته باشم تو گوشم تا تبدیل شم به گوگل سیار!

-    اینا که میگن آدما رو فقط تو مسافرت میشه شناخت حرف مفت میزنن. آدما رو فقط توو جلسه ی امتحان میشه شناخت و بس!

-    دقت کردید نسل آینده چه پدری ازشون در میاد تا Username هایی پیدا کنن که هنوز انتخاب نشده؟

-    نمی دونم این اینترنت اکسپلورر چی از جون ما می خواد، دیدید وقتی می خوای یه تب رو ببندی یه نیم ساعتی فکر میره تو فکر؟ در حدی که انگار تب بغلی با آرنج میزنه بهش میگه: .. تکون بخور!

-    دیدی یه وقتهایی همه چیز عالی و سرجاشه و دلت می خواد اون لحظه اصلا تموم نشه؟ آره منم ندیدم!

-    بدترین چیز در مورد کابوسهای شبانه اینه که متوجه میشید که مغز خودتون همه اینارو ساخته و سر هم کرده!

-    کاش اوباما بودی، و من گزینه نظامی روی میزت بودم، هیچ گاه من را از روی میز بر نمی داشتی!

-    نیسان آبی نمی بینه وگرنه راننده قابلیه!

-    با این وضعی که من می بینم باید واسه انتخاب واحد ترم بعد برم آموزش بگم: همون همیشگی!

-    بعضیا اینقدر خسیسن که اگه بهشون بگی بیا خون بده، میگه والا خودمم کم دارم نمی دونم منو تا خونه می رسونه یا نه!

-    در سالیان پیش یک مرد سامورایی می زیست که یک تنه 15 مرد جنگجو را حریف بود. روزی 16 مرد جنگجو به او حمله کردند و پدرش را در آوردند!

-    قابل توجه کسانی که می خواهند به کانادا مهاجرت کنند، 20 ژانویه با دسته غازها راه می افتیم، لطفا به اشتراک بذارید کسی جا نمونه!

-    تاحالا دقت کردین هرچی به یه پولدار بخندی پولدار نمیشی. حالا کافیه به یه مریض بخندی یه ماشین می زنه بهت از گردن به پایین قطع نخاع میشی!

-    دهه هشتادیا دارن پدر مادر میشن دهه شصتیا هنوز موندن فلسفه وجودی ازدواج چیه؟

-    چند روز پیش داشتم یه مازاراتی می خریدم. سر یک حرف خیلی کوچیک معامله بهم خورد، گفت پول بده، منم نداشتم!

-    گاهی خوردن یک لگد از عقب، خودش یک گام به جلو است!

-    تو نگاه شامپانزه ها یه حسرتی هست که انگار اگه یه تست درست بیشتر میزدن دانشگاه تهران قبول میشدن!

همه ما تو این دنیا وظیفه ای داریم...

ظهور نزدیک است...

جمعه 24 بهمن 1393  12:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها