نقل قول belmont
سلام به همه خسته نباشید ...
من به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم خواهش میکنم کمکم کنید..
دیروز آخرین آپدیت گرافیک رو از سایت nvidia گرفتم موقع نصب کردن و آپدیت کردن به ارور nvidia installer failed برخوردم....هیچوقت اینجوری نمیشد چون همیشه از همین سایت میگرفتم راحت آپدیت میشد ...
بعد از اون به یه مشکل بدتر خوردم اینکه nvidia control panel باز نمیشد هرکاری میکنم باز نمیشه ..... اومدم یکی از ورژن های قدیمی گرافیک نصب کنم اونم همین ارور nvidia installer failed میداد...
آقا ترورو خدا کمک کنید چون بدجوری گیر کردم..
من از خیره آپدیت کردن گرافیک گذشتم فقط یه راهی نشونم بدید nvidia control panel دوباره اجرا بشه..
با سلام
پیشنهاد می کنم از طریق Add Remove Program درایور نصب شده را حذف و پس از ریستارت ویندوز اگر اطمینان دارید که درایور دانلود شده دقیقا متعلق به مدل کارت گرافیک شماست، مجدداً آن رانصب کنید، اگر باز هم مشکل پیش آمد، دوباره آن را حذف و درایور مطمئن قبلی را نصب کنید.
همچنین پیشنهاد می شود ویندوزتان رابرزو نمایید و سپس اقدام بهنصب کنید.
ضمنا اگر متن پیغام خطا را به یاد داشتید و مطرح می کردید خیلی کارساز می بود.
در نهایت و در صورت عدم رفع مشکل می توانید نرم افزار Driver Sweeper را دانلود و نصب کنید و به کمک آن همه رهگیری ها و اطلاعات قبلی درایور Nvidia را حذف نمایید. پس از دانلود و نصب برنامه، فقط گزینه Nvidia display را تیک زده و دکمه Abalyse را کلیک کنید تا از برنامه های در حال حذف آگاهی پیدا کنید، احتمالا سیستم نیاز به ریستارت خواهد داشت، پس از ریستارت، درایور جدید را نصب نکنید، بلکه با مراجعه به Windows Upade و بخش Optional Updates Available ، اگر گزینه ای برای Nvidia Display وجود داشت آن را انتخاب و نصب کنید اگر وجود نداشت کلید Check for upaadte را کلیک نمایید تا بروزرسانی های جدید دانلود شوند و سپس گزینه مرتبط با Nvidia رانصب و اجازه دهید تا فرآیند نصب و راه اندازی مجدد و... کامل شود تا مشکل حل گردد.
همچنین پس از پایان استفاده از Driver Sweeper می توانید از درایور دانلود شده قبلی که کار می کرد و مشکلی نداشت استفاده کنید.
موفق باشید