مواد اولیه :
پنیر موزارلا 1 پیمانه
ماکارونی 454 گرم (شکل دار)
سس گوجه فرنگی 737 گرم
خامه ترش 3/4 پیمانه
سس پستو 1/4 پیمانه
برگ اسفناج 6 لیوان
کنگر فرنگی 340 گرم
طرز تهیه:
فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه ی سانتی گراد روشن کنید.
1-در درون یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش بیاید، بعد از به جوش آمدن آب ماکارونی را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بپزد ( تقریبآ 10 دقیقه طول میکشد که ماکارونی بپزد).
قبل از آبکش کردن ماکارونی 1/4 از آب ماکارونی را نگه دارید چون بعدآ استفاده خواهیم کرد.
2-در حین پخت ماکارونی ها ، سس گوجه فرنگی را گرم کنید، میتوانید با گاز و یا با ماکروویو این کار را انجام دهید.
3- سس پستو و خامه ی ترش را درون کاسه ای باهم مخلوط کنید.
4- ماکارونی آب کش شده را با 1/4 باقی مانده از آب ماکارونی و کنگر فرنگی ها و اسفناج ها را باهم در درون کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.
5- درون ظرف مورد نظر را به وسیله ی اسپری روغن و یا با مقداری کره چرب میکنیم و سپس نصف مخلوط ماکارونی و اسفناج را در درون ظرف میریزیم، سپس مخلوط سس پستو و خامه را روی آن میریزیم و مقداری از پنیر را روی سس رنده میکنیم و دوباره نصف دیگر باقی مانده ی ماکارونی را میریزیم و روی آن نیز پنیر رنده میکنیم.
ظرف ماکارونی را بر روی یک صفحه ورق آلومینیومی در درون فر قرار میدهیم. ( این کار فقط برای تمیز ماندن فر است.)
30 دقیقه طول میکشد تا ماکارونی در درون فر پخته شود و پنیر آن ذوب شود.
قبل از سرو غذا اجازه دهید کمی خنک شود. این میزان ماکارونی برای 6 نفر در نظر گرفته شده است.