0

با این اخطار چیکار کنم؟

shirudbuzurgiabuzar
shirudbuzurgiabuzar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

با این اخطار چیکار کنم؟

age of mythology:extended edition requires steam to be running

چهارشنبه 22 بهمن 1393  8:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon parseman_110
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:با این اخطار چیکار کنم؟

نقل قول shirudbuzurgiabuzar

age of mythology:extended edition requires steam to be running

سلام

با مراجعه به تاپیک زیر، نرم افزار steam را دانلود و نصب کن، به احتمال زیاد مشکل مرتفع خواهد شد.

ضمنا پیشنهاد می کنم سایر مطالب تاپیک را هم مطالعه کنید.

راهنمای جامع نصب و اجرای بازی های کامپیوتری

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

پنج شنبه 23 بهمن 1393  9:49 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 soheyl53
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

سلام

برادر گوگل رو باز کن و سرچ کن

کرک برای age of mythology:extended edition

شما باید یا یه کرک یا لانچر برای این بازی دانلود کنی و این نسخه بازی شما کرک شنده هست ( احتمالا خودتون درست از جایی که نصب کردین درست کرک نکردین !)

یک شنبه 20 دی 1394  12:01 PM
تشکرات از این پست
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی

سلام

برادر گرامی voiceofrain

اگه دوستمون استیم نصب کنه و بخواد age of metology بازی کنه باید پولشو اول بده !!!!

این بازی رو از تو بازار نهایت ۳۰۰۰ تومان خریده ولی قیمت اصلیش بالایه 12$ می‌باشد !!!!

لذا استیم نیازه که ثابت کنه بازی رو خریده ! ولی دوستمون کپیشو خریده  ! اگه استیم نصب کنه و بازی رو کرک کنه ؛ خوده استیم بازی رو میترکونه !!! و به عنوان متقلب حساب میشه و اگه اکانت استیم هم داشته باشه بسته میشه !!! لدفن از این پیشنهادات خطر ناک نفرماییید !!!!

تشکر !

یک شنبه 20 دی 1394  12:06 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول soheyl53

سلام

برادر گرامی voiceofrain

اگه دوستمون استیم نصب کنه و بخواد age of metology بازی کنه باید پولشو اول بده !!!!

این بازی رو از تو بازار نهایت ۳۰۰۰ تومان خریده ولی قیمت اصلیش بالایه 12$ می‌باشد !!!!

لذا استیم نیازه که ثابت کنه بازی رو خریده ! ولی دوستمون کپیشو خریده  ! اگه استیم نصب کنه و بازی رو کرک کنه ؛ خوده استیم بازی رو میترکونه !!! و به عنوان متقلب حساب میشه و اگه اکانت استیم هم داشته باشه بسته میشه !!! لدفن از این پیشنهادات خطر ناک نفرماییید !!!!

تشکر !

با عرض سلام و ادب

دوست عزیز ، منظور voiceofrain نصب استیم به صورت آفلاین هست نه به صورت آنلاین در این صورت هیچ مشکلی برای بازی به وجود نمی آید .البته این بازی به صورت دانلود کرک مشکل حل میشود ولی بازی هایی که نیاز دارند حتما به استیم وصل بشوند باید به صورت آفلاین این کار انجام گیرد

با تشکر

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 21 دی 1394  9:41 AM
تشکرات از این پست
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی

نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53

سلام

برادر گرامی voiceofrain

تشکر !

با عرض سلام و ادب

دوست عزیز ، منظور voiceofrain نصب استیم به صورت آفلاین هست نه به صورت آنلاین در این صورت هیچ مشکلی برای بازی به وجود نمی آید .البته این بازی به صورت دانلود کرک مشکل حل میشود ولی بازی هایی که نیاز دارند حتما به استیم وصل بشوند باید به صورت آفلاین این کار انجام گیرد

با تشکر

با سلام وعرض ادب و احترام

راستش شاید جدیدا کار استیم عوض شده باشه که بعید میدونم ! ولی تا اونجایی که یادم میاد استیم نصب میکردیم و اخر نصب استیم ازمون استیم اکانت میخواست و بدون اون نرم افزار فعال نمیشد اصن ! و تا استیم اکانت رو وارد میکردیم به نت وصل میشد و چکش میکرد !

کل استیم یعنی اصن بازی انلاین ! و استیم بدون نت معنی نداره !! بازی هایی مثل نسخه جدید sim city هم که فقط با استیم اجرا میشد ، شرکتهایه کرک کننده استیم رو اول هک میکردن و بهد با اجرای سرور مجازی رو سیستم استیم رو گول مالش میکردن تا بازی افلاین اجرا بشه  .

البته قدیما کانتر هم روی استیم اجرا میشد که هنر ایرانیان باعث جدایی این دو دوست در سیستم های ایرانی شدند !!!

دوشنبه 21 دی 1394  9:57 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با عرض سلام و ادب

با تشکر

با سلام وعرض ادب و احترام

راستش شاید جدیدا کار استیم عوض شده باشه که بعید میدونم ! ولی تا اونجایی که یادم میاد استیم نصب میکردیم و اخر نصب استیم ازمون استیم اکانت میخواست و بدون اون نرم افزار فعال نمیشد اصن ! و تا استیم اکانت رو وارد میکردیم به نت وصل میشد و چکش میکرد !

کل استیم یعنی اصن بازی انلاین ! و استیم بدون نت معنی نداره !! بازی هایی مثل نسخه جدید sim city هم که فقط با استیم اجرا میشد ، شرکتهایه کرک کننده استیم رو اول هک میکردن و بهد با اجرای سرور مجازی رو سیستم استیم رو گول مالش میکردن تا بازی افلاین اجرا بشه  .

البته قدیما کانتر هم روی استیم اجرا میشد که هنر ایرانیان باعث جدایی این دو دوست در سیستم های ایرانی شدند !!!

با عرض سلام و ادب مجدد

حرف شما کاملا درست است شما منظور بنده را بد متوجه شده اید ، منظور voiceofrain و بنده این هست که بازی برای اجرای آن نیاز به نصب نرم افزار استیم دارد نه این که از طریق استیم وارد بازی شویم صرفا برای این که بازی ارور ندهد استیم را نصب میکنیم و بعد از طریق کرک و روش های دیگر وارد بازی میشویم خیلی از بازی ها نصب استیم برای اجرای بازی ضروری هست و صرفا برای این هست که بتوان به آن بازی وارد شد و بازی دیگر ارور ندهد .

باز هم از همراهی شما بسیار ممنونم

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 21 دی 1394  10:12 PM
تشکرات از این پست
soheyl53
REZA12301
REZA12301
کاربر جدید

بازی Age of Mythology Extended Edition (عصر اسطوره ها)

با سلام من بازی Age of Mythology Extended Edition را نصب کردم و وقتی که میخوام بازی رو اجرا کنم ارور میده اول ارور: Error During FileSystem construction میده و بعد ارور: error loading string table میده که میکه <locale>/en-language.txt
و بعد ارور: The system cannot find the path specified. میده لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید و مشکل رو برطرف کنم این بازی رو من خیلی دوست دارم ممنون و تشگر ازشما.بازی Age of Mythology Extended Edition (عصر اسطوره ها)

بازی به فارسی : عصر اسطوره ها

بازی به لاتین : Age of Mythology Extended Edition

جمعه 20 بهمن 1396  11:12 PM
تشکرات از این پست
HOSSEIN5421
HOSSEIN5421
کاربر جدید

سلام خسته نباشید من استیم و نصب کردم وقتی انلاین باز میکنم میره تو نرم افزار وقتی افلاین کا رمیکنم هیچ کاری نمیکنه در کل بازی رو که بازمیکنم گیر میکنم نمیتونم بازی کنم کلا استیم باز میشه 

دوشنبه 6 آبان 1398  8:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها