0

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا - آکا

 
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1393 
تعداد پست ها : 1025
محل سکونت : خراسان جنوبی

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا - آکا

ماهی سالمون کبابی با سالسا, پخت ماهی سالمون کبابی با سالسا, مواد لازم برای ماهی سالمون کبابی

ماهی سالمون کبابی با سالسا, پخت ماهی سالمون کبابی با سالسا, مواد لازم برای ماهی سالمون کبابی, طرز تهیه سس سالسا, نکاتی برای کباب کردن ماهی, نحوه کباب کردن ماهی, طرز تهیه ماهی سالمون کبابی, پخت ماهی با سالسا, آموزش آشپزی, سایت آشپزی,غذاهای دریایی انواع ماهی


ماهی جز غذاهایی است که بسیار خوشمزه است به شرطی که بوی ضخم آن گرفته شود.


آماده سازی : 10 دقیقه 
پخت : 25 دقیقه 

مواد لازم برای 5 نفر :

گوجه فرنگی خرد شده آب دار و تازه  3 عدد
 سیر پوست کنده و تکه شده 1 حبه
 فلفل هالوپینو ( تازه ،به صورت دانه و خرد شده) 1 عدد
 سرکه سیب 2 قاشق چای خوری
زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
سس تند به میزان لازم
سالمون ( فیله ماهی ، با پوست یا بی پوست 6 قسمت شده ) 750 گرم


طرز تهیه :
1- فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2- گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالوپینو، سرکه، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک  و سس تند ( به هر میزانی که دوست دارید تند شود) را در ماهیتابه ای با حرارت کم مخلوط کنید و هم بزنید و تا زمانی که یکنواخت بشن.

3- فیله سالمون را در یک ظرف نشکن بزرگ قرار بدید و سس تهیه شده را را در بالای آن بریزید، سپس اون رو تا زمانی که سالمون تقریبا حالت ورقه ورقه پیدا کنه اما داخلش صورتی بمونه در فر از قبل گرم شده کبابی کنید، حدود 15 تا 20 دقیقه.

نکته :
نکته کبابی کردن: گوشت و ماهی خیلی سرد به خوبی کباب نمیشه، اون رو در یک ظرف بسته بیرون از یخچال قرار بدید.
 

.

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها