0

اهل بیت در قبل از اسلام 1

ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1004

اهل بیت در قبل از اسلام 1

آیا اشاره ای به اهل بیت پیامبر و وصی او در کتب مقدس (مسیحی ، یهودی) و منابع تاریخی وجود دارد؟

طبق آموزه های اسلامی  و آیات قرآن اشاراتی به پیامبر اسلام و وقایع پس از او به طور دقیق در کتب مقدس وجود داشته که مورد تحریف قرار گرفته

در پست های گذشته حدود 10 مورد از بشارت های مربوط به پیامبر اسلام در عهدین را بررسی کردیم ، بشارات کتاب نبوئت هیلد نیز جدای از کتب مقدس اشاره به ظهور پیامبر اسلام دارد که بخش های بعدی آن در پیج قرار خواهد گرفت. اما در این مقاله سعی داریم تا بشارات مربوط به وصی پیامبر اسلام و اهل بیت ایشان را در منابع معتبر قدیمی و کتب مقدس بررسی کنیم.

قسمت اول

در ژوئیه 1951 م، گروهی از دانشمندان معدن شناس روسی برای معدن یابی، مشغول کاوش زمین بودند كه ناگهان به تخته چوب هایی پوسیده برخوردند. از علائمی دریافتند كه باید این چوب ها غیر عادی و مشتمل بر راز نهفته ای باشد. در آن میان، تخته چوب مستطیلی شكلی یافتند كه همه را به حیرت انداخت؛ زیرا در اثر گذشت زمان، كهنگی و پوسیدگی به تمام چوب‌ها راه یافته بود جز این تخته كه چهارده اینچ طول و ده اینچ عرض داشت و حروفی بر آن منقش بود:

ای خدا من! ای مددكار من! به لطف و مرحمت خود و به طفیل ذوات مقدّس محمّد، ایلیا، شبر و شبیر و فاطمه دست مرا بگیر. این پنج وجود مقدّس از همه باعظمت تر و محترم هستند و تمام دنیا برای آنان برپا شده است. پروردگارا به واسطه نامشان، مرا مدد فرمای. تو می توانی همه را به راه راست، هدایت نمایی

در 27 فوریه 1953م، دولت روسیه، برای تحقیق و بررسی درباره این تخته چوب، كمیته ای متشکل از باستان شناسان و استادان زبان‌های كهن تشكیل داد.(2) بالأخره پس از هشت ماه تحقیق و كاوش، اسرار آن تخته چوب، برای كمیته كشف گردید و معلوم شد این تخته چوب‌، از بقایای کشتی حضرت نوح علیه السلام بوده كه برای تیمّن و مددخواهی چیزهایی بر آن نوشته و بر كشتی نصب كرده اند. كمیته تحقیق، پس از هشت ماه تلاش بی وقفه، توانستند نوشته مذكور را بخوانند و به حروف روسی درآورند، سپس استاد زبان های باستانی بریتانیا، mr.n.f.makes ، الفاظ مذكور را به انگلیسی چنین ترجمه كرد:

my god ، my helper . keep my hand with mercy and with your holy bodies :  Mohamad،  Alia،  Shabbar،  Shabbir،  Fatema.

They all are biggests and honourables.

The world established for them. Help me by their names.

You can reform to right.

ترجمه: « ای خدا من! ای مددكار من! به لطف و مرحمت خود و به طفیل ذوات مقدّس محمّد، ایلیا، شبر و شبیر و فاطمه دست مرا بگیر. این پنج وجود مقدّس از همه باعظمت تر و محترم هستند و تمام دنیا برای آنان برپا شده است. پروردگارا به واسطه نامشان، مرا مدد فرمای. تو می توانی همه را به راه راست، هدایت نمایی»

ماهنامه‌ی Star of Bartania، چاپ لندن، ژانویه 1954م؛ مجله‌ی Manchester Sunlight، 23ژانویه 1954م؛ مجله‌ی London Weekly Mirror، 1فوریه 1954م.

سه شنبه 21 بهمن 1393  9:42 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
دسترسی سریع به انجمن ها