0

اخبارطنز

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

شهردار بندر آستارا از راه اندازی باشگاه خنده با هدف فراهم نمودن فضای شاد و با نشاط در میان اقشار مختلف جامعه خبر داد.

به گزارش شیرین طنز، علی کوهی در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: ارتقای سلامت جسمی و روحی و ایجاد زمینه هایی به منظور شادی و نشاط شهروندان از جمله دغدغه های شهرداری آستارا است.
وی با اشاره به اینکه هم اینک در ۷۰ کشور دنیا باشگاه خنده راه اندازی شده است، افزود: در بسیاری از شهرستان های کشور ما نیز این باشگاه با محوریت اجرای برنامه های طنز برای خلق لحظات شاد کار خود را آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه پیش از آغاز رسمی برنامه های این باشگاه سلسله نشست هایی با هدف آشنایی مردم با اهداف این باشگاه در آستارا برگزار می شود ، اضافه کرد: امیر سلامت زاده بازیگر و کارگردان نام آشنای عرصه نمایش کمدی آستارا و مشاور روانشناس مسئولیت این باشگاه را عهده دار است.
شهردار آستارا اوج فعالیت های هنری عوامل این باشگاه را ایام پایانی هفته عنوان کرد و ادامه داد: نمایش طنز، استند آپ کمدی یا کمدی ایستاده از جمله بخش هایی است که توسط هنرمندان این باشگاه برای شهروندان اجرا می شود.
کوهی با بیان اینکه فضاهای مورد نظر نظیر سالن باغ ملی برای هنرنمایی هنرمندان عضو این باشگاه در نظر گرفته شده است ، اظهار کرد: تنها اجرای برنامه های هنری در دستور کار باشگاه خنده آستارا قرار ندارد بلکه این باشگاه در آینده نزدیک با تکیه بر مبانی روانشناسی، خنده درمانی را نیز در اولویت برنامه های خود گنجانده است.
هم اینک بیش از شش هزار باشگاه خنده در بیش از ۷۰ کشور دنیا برپاست.
باشگاه خنده در ایران نیز به همت فعالان فرهنگی از سال ۱۳۸۰ آغاز به کار کرده است. شهرستان ۸۶ هزار نفری آستارا در منتهی الیه غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 19 آذر 1396  1:21 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

مسئول سازمان فضای مجازی سراج گیلان گفت: دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در گیلان کارگاه آموزشی طنز نویسی را با عنوان طنّازی در شب یلدا برگزار می کند.

به گزارش شیرین طنز، سجاد ستوده،‌مسئول سازمان فضای مجازی سراج گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت با بیان اینکه کارگاه طنزنویسی با عنوان «طنازی» در رشت برگزار می‌شود،‌ اظهار کرد: در این کارگاه آموزشی که برای اولین بار از سوی دفتر استانی سازمان سراج در گیلان برگزار می‌شود، استاد محمدرضا شهبازی، مدیر مسئول باشگاه طنز انقلاب اسلامی (سایت طنز راه راه) و مدیر کانال طنزیم به ارائه موارد و سرفصل های منتخب آموزشی این دوره که در ۳۰ آذر و یک دی ماه سال جاری در رشت برگزار می‌شود، می پردازد.

وی افزود: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند تا ۲۳آذر به سایت elmamouz.ir مراجعه یا با شماره تلفن ۰۹۱۱۸۴۰۰۲۵۵ تماس حاصل نمایند.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج گیلان با بیان اینکه تعداد محدودی از ثبت نام کنندگان پس از طی فرایند ثبت نام و مصاحبه، برای حضور در این دوره دعوت می‌شود،‌ افزود: افرادی که موفق به گذراندن این دوره شوند مدرک حضور در دوره اهداء خواهد شد.

پاسخ به:اخبارطنز

ستوده با بیان اینکه افرادی که دوره را با موفقیت بگذرانند در دوره های طنزنویسی تکمیلی که به شکل مجازی برگزار می‌شود، حضور خواهند یافت و فرایند آموزش را ادامه می دهند؛ گفت: در ماه های آینده دوره ها و کارگاه های حضوری تکمیلی نیز برای این افراد در استان برگزار می‌شود.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج گیلان تصریح کرد: تولیدات طنز حاضرین در دوره با هماهنگی‌های به عمل آمده در برخی از سایت ها و کانال های استانی و کشوری منتشر و باز نشر خواهد شد.

ستوده خاطرنشان کرد: دوره آموزشی طنز نویسی در راستای برگزاری دوره های آموزشی ارتقاء سطح توانمندی فعالان فضای مجازی استان برگزار می شود که در این راستا و طی برنامه تنظیمی دوره های مختلف دیگری همچون برنامه های آموزشی ویژه شبکه های اجتماعی، طراحی و تدوین، نویسندگی، خبرنگاری حرفه ای، بازی سازی، برنامه نویسی و … نیز در روزها و هفته های آتی برگزار خواهد شد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 20 آذر 1396  6:57 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

مدیر خانه کاریکاتور و طنز حوزه هنری اصفهان گفت: این هفته کارگاه توصیف روابط قدرت در کاریکاتور انتقادی توسط علی اسدی و الهام دزفولیان در خانه هنرمندان اصفهان سه شنبه ساعت ۱۶ برگزار می‌شود.

به گزارش شیرین طنز، پیام پور فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به کارگاه هفتگی خانه کاریکاتور اظهار داشت: این هفته کارگاه توصیف روابط قدرت در کاریکاتور انتقادی توسط علی اسدی و الهام دزفولیان در خانه هنرمندان اصفهان سه شنبه ساعت ۱۶ برگزار می‌شود.

وی افزود: توصیف روابط قدرت در کاریکاتور انتقادی است؛ همین تجربه‌های هر روزمان از زندگی با مردم کوچه و بازار، محیط کار ، شهر و را نشان می‌دهد.

مدیر خانه کاریکاتور و طنز حوزه هنری اصفهان گفت: داستان در مورد اقلیتی است که در روابط خود از موضع بالا و با عنصر زور و فشار رفتار می‌کنند و افرادی که مورد ظلم، محدودیت و آسیب قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: در واقع در این کارگاه عوامل یاد شده مانند زور، فشار و انتقاد در کاریکاتور بررسی و تحلیل می‌شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 20 آذر 1396  7:06 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

مدیر کل مدیریت بحران استان یزد با بیان این‌که زبان هنر بهترین شیوه برای آشنایی مردم با خطرات و بحران‌ها است، گفت: هنرمندان باید استعداد خود را در حوزه مدیریت بحران نمایان سازند و با توان بیشتری در این عرصه فعالیت کنند .

به گزارش شیرین طنز، به نقل از ایسنا، «هادی هادی‌نسب» در جریان بازدید از کارگاه مشترک کاریکاتور هنرمندان یزد و اصفهان که در حوزه هنری یزد برگزار شد، این کارگاه را از برنامه‌های جنبی اولین جشنواره ملی فیلم کوتاه «امید» عنوان کرد و آگاهی بخشی، آموزش، افزایش امید و ارتقای تاب آوری جامعه در مواقع بحرانی و اضطراری را از اهداف برگزاری آن دانست .

وی به اثرگذاری و ماندگاری آثار هنری به ویژه کاریکاتور و عکس در اذهان عمومی اشاره کرد و افزود: گاهی یک اثر هنری مانند کاریکاتور، عکس، پوستر، نقاشی یا فیلم می‌تواند پیام مورد نظر را خیلی بهتر و سریع‌تر به مخاطبان انتقال دهد و اثر ماندگارتری در ذهن آن‌ها داشته باشد که امیدواریم با برگزاری این کارگاه با همکاری حوزه هنری گام مؤثری در این زمینه برداشته باشیم .

دبیر نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید، زبان هنر را بهترین شیوه برای بیان موضوعات مختلف دانست و بیان کرد: تاکنون با توجه به جستجویی که ما انجام داده‌ایم و اطلاع داریم، جشنواره خاصی با موضوع بحران نه تنها در ایران بلکه در دنیا هم وجود نداشته و این برای اولین بار است که جشنواره فیلم کوتاه امید با این موضوع به میزبانی شهرجهانی یزد برگزار می‌شود .

این مقام مسئول، وظیفه هنرمندان در آگاهی بخشی به مردم در مواقع بحرانی را مهم عنوان کرد و گفت: هنرمندان باید استعداد خود را در این عرصه هم نمایان سازند و با توان بیشتری در این زمینه کار کنند تا با آگاهی مردم تلفات جانی در بحران‌ها به حداقل برسد .

مدیرکل مدیریت بحران استان در خصوص همکاری و تعامل هنرمندان با این ستاد اظهار کرد: در این زمینه خود هنرمندان باید پیشگام باشند و طرح‌ها، ایده‌ها و برنامه‌های پیشنهادی را ارائه کنند، ما نیز قطعا از طرح‌های مؤثر و مناسب استقبال خواهیم کرد که نمونه آن جشنواره فیلم امید است .

هادی‌نسب بر لزوم هوشیاری و آمادگی مردم در مقابله با بحران‌های مختلف‌ به ویژه زلزله تأکید و خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم آگاهی بخشی جامعه در خصوص بحران و حوادث، امیدواریم این جشنواره هر سال برگزار شود.

وی گفت: هر چه در این زمینه تلاش کنیم باز هم کم است؛ باید شیوه مدیریت بحران و مخاطرات را به مردم آموزش دهیم تا بدانند چگونه در مواقع بحرانی عمل کنند و جانشان را نجات دهند .

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به ارسال ۶۹۴ فیلم از هنرمندان سراسر کشور در چهار بخش داستانی، مستند، تولیدات آموزشی و تلویزیونی و بخش تولیدات غیرحرفه‌ای مردمی به جشنواره امید تصریح کرد: آثار منتخب ۱۸ آذرماه معرفی و داوری آثار نیز همزمان با برگزاری جشنواره در روزهای سوم و چهارم دی‌ انجام شده و مراسم اختتامیه نیز پنجم دی‌ماه همزمان با روز ملی ایمنی در برابر زلزله و سالروز زمین لرزه بم برگزار می‌شود.

هادی‌نسب مهمترین بحران فعلی استان یزد را خشکسالی عنوان کرد و با اشاره به وقوع سالانه هزار و ۳۰۰ زمین لرزه زیر چهار ریشتر در استان افزود: تهدید و مخاطرات همیشه وجود دارد اما باید مدیریت شود. باید با آگاه‌سازی مردم با روش‌های مختلف از جمله با زبان هنر، همیشه برای مقابله با بحران‌ها آماده باشیم .

وی با بیان این‌که کاریکاتورهای خلق شده در این کارگاه در زمان برگزاری جشنواره فیلم امید به تماشا گذاشته خواهد شد،‌گفت: تلاش می‌کنیم زمینه فروش آثار به نفع زلزله زدگان غرب کشور نیز فراهم شود .

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 20 آذر 1396  7:07 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

هنرمندان استان‌های یزد و اصفهان با خلق کاریکاتور در زمینه «مدیریت بحران و امید» با زلزله‌زدگان غرب کشور ابرازی همدردی ‌کردند.
به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان یزد: کارگاه کاریکاتور «مدیریت بحران و امید» با خلق ۲۰ اثر در حوزه هنری یزد پایان یافت.
پیام پورفلاح مدیر خانه کاریکاتور اصفهان که سرپرستی این کارگاه را بر عهده داشت به همکاری و تعامل سازنده واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری یزد و خانه کاریکاتور اصفهان در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: تاکنون سه کارگاه مشترک با حضور کارتونیست‌های دو استان در یزد برگزار شده و در این دوره هم ۱۵ هنرمند برتر خانه کاریکاتور اصفهان در کنار هنرمندان یزدی به خلق اثر پرداختند.
وی بهانه برگزاری این کارگاه را جشنواره فیلم کوتاه «امید» با محوریت حوادث، آگاهی از مخاطرات، ارتقای تاب آوری جامعه در بحران‌، ترویج فرهنگ ایمنی، کاهش خطرپذیری بلایای طبیعی، افزایش امید، مدیریت بحران و رفتار انسان‌ها در بحران عنوان کرد و افزود: در این کارگاه دو روزه که صبح و عصر در نارنجستان هنر حوزه هنری یزد برگزار گردید ۲۰ اثر با موضوع «مدیریت بحران و امید» به ویژه زلزله خلق شد.
این هنرمند در خصوص شکل گیری کارگاه اظهار داشت: در ابتدا فراخوانی با این موضوع بین کاریکاتوریست‌های دو استان منتشر شد، سپس طرح‌های اولیه دریافت، داوری و در نهایت طی روزهای ۹ و ۱۰ آذر این آثار تولید شد.
پورفلاح با بیان اینکه در این کارگاه ابتدا به ایده‌پردازی، مرور تکنیک‌های سوژه‌یابی درباره موضوع، اتود و سپس به خلق اثر در ابعاد مختلف با تکنیک آزاد پرداختیم، افزود: در این دوره چند نفر از هنرمندان تصویرساز هم حضور داشتند.
وی به نقش برجسته کاریکاتور در آگاهی بخشی به جامعه و مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: امروز در فضای مجازی تأثیر یک کاریکاتور بسیار زیاد است. به طور مثال در همان ساعات ابتدایی وقوع زلزله کرمانشاه، یک اثر کاریکاتور از آقای احمدیان منتشر شد که در تمام ایران پیچید و توجه عمومی را جلب کرد و خیلی‌ها دغدغه خود را با همان اثر بیان کردند.
مدیر خانه کاریکاتور اصفهان، کاریکاتور را رسانه‌ای بسیار تأثیرگذار دانست و گفت: کاریکاتور علاوه بر ماهیت هنری کارکرد رسانه‌ای و مطبوعاتی هم دارد. کاریکاتور به دلیل ارتباط اجتماعی، برخورداری از طنز و سهولت ارتباط با مخاطب باعث می‌شود اقبال خیلی زیادی داشته باشد و خیلی‌ها از آن استفاده کنند، از این رو در جاهایی که نیاز به فرهنگ‌سازی داریم ابزار و آثار هنری از جمله کاریکاتور می‌تواند تأثیرگذار باشد.
پورفلاح با بیان اینکه هرچند تولید اثر در این کارگاه حرکتی کوچک در جهت آگاه سازی جامعه است ولی امیدواریم به سهم خویش بتواند مثمر ثمر واقع شود و تحولی هر چند اندک در مخاطب ایجاد کند.
وی به جریان رو به رشد کاریکاتور ایران در سال‌های اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: به طور کلی در سال‌های اخیر با رشد شبکه‌های مجازی، هنرهای تصویری به خصوص کاریکاتور هم رشد بسیار چشمگیری داشته‌ است. حضور کارتونیست‌های ایرانی در جشنواره‌های بین‌المللی و کسب جوایز متعدد قابل توجه است.
مدیر خانه کاریکاتور اصفهان با اشاره به ورود جدی حوزه هنری به مقوله کاریکاتور افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی توسط این نهاد در زمینه کاریکاتور در برخی استان‌ها صورت گرفته که امیدواریم این روند به شهرستان‌ها نیز گسترش یابد. این هنر برای بالندگی به آموزش، تقویت و پرورش استعدادها، کارگاه تولید اثر، آسیب‌شناسی و برگزاری جشنواره نیاز دارد.
این کاریکاتوریست به وضعیت کاریکاتور یزد هم اشاره کرد و گفت: به دلیل برگزاری کارگاه مشترک با هنرمندان یزدی و شناختی که از آنها دارم فکر می‌کنم ظرفیت و استعدادهای بسیار خوبی در این استان وجود دارد. به نظر من باید تشکلی در زمینه کاریکاتور در حوزه هنری یزد شکل بگیرد که متولی فعالیت‌های کاریکاتور در استان باشد و به صورت تخصصی در زمینه آموزش، تولید، انتشار اثر، چاپ کتاب و شرکت آثار در جشنواره‌ها اقدام کند تا این پتانسیل فعال و آثار هنرمندان یزدی بیشتر دیده شود و اگر چنین اتفاقی بیفتد، یزد در آینده یکی از شهرهای شاخص در عرصه کاریکاتور کشور خواهد شد.
پورفلاح ادامه داد: با توجه به نزدیکی یزد و اصفهان امیدواریم تعامل بیشتری بین هنرمندان دو استان برقرار شود و هنرمندان شاخصی در حوزه کاریکاتور تربیت و پرورش داده شوند و در کشور و جهان بدرخشند.
وی در ادامه سخنانش به شباهت و تفاوت طنز با کاریکاتور اشاره کرد و افزود: طنز روح و شالوده اصلی کاریکاتور است که ما به زبان نقادانه با چاشنی شوخ طبعی و طنازی، نقدها و حرف‌های تلخ را بیان می‌کنیم که جامعه از آن تأثیر بپذیرد، تلخی آن را درک کند و در صدد اصلاح آن بر آید. اگر طنز را از کاریکاتور حذف کنیم چیزی که از آن باقی می‌ماند بیشتر به تصویرسازی نزدیک می‌شود.
این هنرمند به وظیفه یک کاریکاتوریست در برابر جامعه اشاره و خاطر نشان کرد: ویژگی عجیب این رشته این است که کاریکاتوریست مدام دغدغه دارد. به طور مداوم مسائل روزمره از جمله مسائل فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ورزشی پیرامون شهر، کشور و جهان خودش را بررسی و رصد می‌کند و این باعث می‌شود رسالت مهمی پیدا کند.
وی در این رابطه اضافه کرد: کاریکاتوریست با نگاه نقادانه و دلسوزانه دغدغه خود را برای بهبود شرایط بحرانی و جلوگیری از اتفاقات بدتر با خلق اثر به انبوه مخاطبان انتقال می‌دهد و این امر برای او تیزبینی، اهل تفکر، تحقیق و مطالعه بودن و نگاه تحلیل گرانه و روشنگرانه داشتن به همراه می‌آورد و به عنو ان یک فعال اجتماعی از او جایگاه ویژه‌ای می سازد.
مدیر خانه کاریکاتور اصفهان ضمن قدردانی از حوزه هنری یزد در برگزاری این کارگاه اظهار امیدواری کرد آثار تولیدی پس از برپایی نمایشگاه در حاشیه جشنواره فیلم امید، به نفع زلزله‌زدگان کرمانشاه به فروش برسد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 20 آذر 1396  7:08 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

کاریکاتوریست مشهدی گفت: عدم رونق اقتصادی و نبود حمایت دولت سبب کاهش استقبال هنرمندان جوان به کاریکاتور در مشهد شده است.

به گزارش شیرین طنز، جلیل صابری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به اینکه در گذشته استقبال جوانان از کاریکاتور در مشهد بیشتر بود، اظهار داشت: عدم رونق اقتصادی و نبود حمایت دولت سبب کاهش استقبال هنرمندان جوان به کاریکاتور در مشهد شده است.

پاسخ به:اخبارطنز

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصادی برای هنرمندان در همه رشته‌های هنری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، متذکر شد: بسیاری از هنرمندان به دلیل عدم وجود رونق اقتصادی از هنر کنار کشیده‌اند و در این عرصه یا فعالیت کمتری دارند یا دیگر ادامه نمی‌دهند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 20 آذر 1396  1:56 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

یک کاریکاتوریست با اشاره به اینکه اثر کارتونی بدون دغدغه و مسئولیت اجتماعی اثرگذار نیست، گفت: اگر ما خطرات این راه را به جان خریده و در آن قدم گذاشته ایم برای این است که در این مسیر یک چهارچوب فکری و دغدغه اجتماعی داشته ایم.

به گزارش شیرین طنز، هادی حیدری، کاریکاتوریست با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات به سوالات خبرنگار شبستان پاسخ داد. حیدری درباره اینکه آیا کاریکاتوریست از روی دغدغه؛ اثری رو خلق می کند یا احساس مسئولیت اجتماعی باعث خلق اثز می شود به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: اثر کارتونی بدون دغدغه و مسئولیت اجتماعی اثرگذار نیست.

پاسخ به:اخبارطنز

وی تاکید کرد: اگر ما خطرات این راه را به جان خریده و در آن قدم گذاشته ایم برای این است که در این مسیر یک چهارچوب فکری و دغدغه اجتماعی داشته ایم و فکر کردیم شاید یکی از مناسب ترین زبان هایی که می توان این دغدغه ها را به جامعه منتقل کرد کاریکاتور است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 20 آذر 1396  1:58 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

پنجاه‌وچهارمین جلسه پیوسته مکتب‌خانه طنز روز دوشنبه ۲۷ آذر برگزار می‌شود.

رضا ساکی در این کارگاه شیوه‌های طنزنویسی را آموزش می‌دهد.

مکتب طنز ساکی

نشانی: خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری، تالار اندیشه، سالن فردی.
از ساعت هفده.

ورود و خروج برای همه علاقه‌مندان آزاد و مُفتکی است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 27 آذر 1396  12:41 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

جشنواره شعر طنز استانی با عنوان شهاب ترشیزی به همت موسسه فرهنگی شعر و ادب ترشیز در روستای فروتقه شهرستان کاشمر برگزار می شود.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد،به همت موسسه فرهنگی، شعر و ادب ترشیز و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشمر و اداره میراث فرهنکی، صنایع دستی و گردشگری کاشمر و با حمایت های شهرداری و شورای اسلامی شهر، کانون بسیج هنرمندان، دوهفته نامه ماهان ترشیز و دهیاری روستای فروتقه جشنواره شعر طنز شهاب ترشیزی با حضور هنرمندان مطرح استانی با موضوعات صلح و دوستی، سبک زندگی، اقتصاد، اعتیاد، اشتغال و شبیخون فرهنگی در شهرستان کاشمر برگزار می شود.

پاسخ به:اخبارطنز

کلیه آثار ارسالی باید در قالب های کلاسیک، ترانه و محلی ارائه شوند و اشعار سپید و نیمایی پذیرفته نخواهد شد، شرکت کنندگان می توانند حداکثر ۵ اثر ارائه دهند، در صورتارسال شعر طنز در قالب رباعی و دوبیتی ارسال ۷ عنوان اثر مورد انتظار است، ارسال آثار هر بخش در قالب فایل word با قلم ۱۳ باشد، آثار ارسالبی به مسابقه نباید در جشنواره یا کنگره یا مسابقه ای برگزیده باشند، آثار برتر و برخی از آثار مطلوب در کانال و ویژه نامه جشنواره استفاده خواهد شد.

به سه اثر برگزیده در بخش کلاسیک و دو نفر در بخش طنز محلی تندیس، لوح سپاس و جوایز نقدی اهدا خواهد شد که علاقمندان می توانند آثار طنز خود را با نام، نام خانوادگی و شماره تماس و نام شهر یا به آدرس دبیرخانه واقع در مجتمع فرهنگی و هنری سرو کاشمر حویل دهند یا به آدرس تلگرامی @sarve_torshiz ارسال نمایند.

گفتنی است آخرین مهلت ارسال آثار ۲۷ آذر ماه سال جاری می باشد و اعلام نتایج و داوری هم ۲۸ آذرماه خواهد بود.

 

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 29 آذر 1396  7:38 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

با هدف حمایت از زلزله‌زدگان استان کرمانشاه، نمایشگاه خیابانی کاریکاتور، تصویرسازی و پوستر با عنوان «اشک یلدا» در کرمانشاه برپا می‌شود.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرنگار مهر، نمایشگاه خیابانی کاریکاتور، تصویرسازی و پوستر در آستانه شب یلدا از امروز دوشنبه ۲۷ آذر با عنوان «اشک یلدا» در کرمانشاه برپا می‌شود.

پاسخ به:اخبارطنز

هدف از برپایی این نمایشگاه حمایت از زلزله زدگان استان کرمانشاه عنوان شده است و به مدت ۳ روز برپا خواهد بود.

در این نمایشگاه حدود ۵۰ اثر از هنرمندان کاریکاتوریست و گرافیست استان به نمایشگاه گذاشته می شود.

این نمایشگاه از ۲۷ آذر به مدت ۳ روز برپا بوده و علاقه مندان می توانند طی روزهای برگزاری از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ از آن بازدید به عمل آورند.

نمایشگاه مذکور در محل کرمانشاه- چهار راه نوبهار- پارک نوبهار دایر بوده و ساعت ۱۶ امروز رسما آغاز به کار می‌کند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 30 آذر 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

دانشجوی جهرمی عنوان نخست کاریکاتور جشنواره هنری شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی را کسب کرد.
به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: مقام نخست کاریکاتور در جشنواره هنری که به مناسبت سالگرد تأسیس شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی برگزار شده بود را از آن خود کرد.
حجت الاسلام زین العابدین دست داده افزود: امیر حسین پروین دانشجوی ترم آخر رشته پزشکی این دانشگاه است.

پاسخ به:اخبارطنز

وی گفت: امیرحسین پروین پارسال در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت توانست در بخش کاریکاتور جز ۱۰ نفر اول باشد و در هجدهمین کنگره علمی سالیانه دانشجویان پزشکی که به میزبانی استان قزوین برگزار شد هم مقام اول کاریکاتور در جشنواره سرطان را از آن خود کرد.
شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی ۵ هزار عضو دارد و دکتر نیما رضایی عضو هیئت علمی گروه ایمونولوژی و مدیر بیمارستان اطفال دانشگاه علوم پزشکی تهران ابداع گر این شبکه بوده است که با هدف برداشتن مرز‌ها در علم، هنر و صنعت با عضویت ۶۴ کشور فعالیت می‌کند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 16 دی 1396  1:12 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

به گزارش شیرین طنز، به نقل از مشرق – این روزها سینما فلسطین باز هم میزبان عماریون و مخاطبانشان است که سالن یک آن امشب برای بر و بچه‌های نطنز غرق شده بود و با تاخیر مختصر ، روزشمار ٩ دی و سرود ملی آغازگر مراسم شد. علی ذکریایی مجری پر انرژی و خوش اجرای این مراسم بود و با دعوت از چند شاعر، بخش اول شب طنز انقلاب اسلامی سپری گشت.

پاسخ به:اخبارطنز

ابتدا نام مینا گودرزی برده شد که البته با غیبت خود تریبون را به شاعر دوم مراسم، یعنی یاسر پناهی فکور سپرد. پناهی فکور با شعر طنزی در وصف گرانی حضار را مهمان کرد و سپس از محمد صفایی خواسته شد تا سروده خود با موضوع سینما را اجرا کند.

بعد از دو اجرای شعر طنز، از محمد اسدی برای قرائت نثر خود از زبان ربع پهلوی در واکنش به تجمعات اخیر، دعوت شد. ناهید رفیعی و رضا احسان‌ پور بخش دوم نطنز شاعرانه را به عهده داشتند، که خانم رفیعی غزلی با موضوع بیکاری و احسان پور دو غزل با موضوع اعتراض خواندند.

پاسخ به:اخبارطنز

سپس محمد حسین مهدویان اثر منظوم خود را به فتنه و فتنه گران تقدیم کرد. بخش کاور خوانی که در حیطه تخصصی آقای مجری بود! روی ترانه’تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی….’ با صدای وی اجرا شد.

سپس محمدرضا شکیبایی شعری در رابطه با فتنه ٨٨ خواند و محمدحسین علیان در نثری طنز، مناجاتی از زبان محمدبن سلمان، از خاندان آل سعود، برای حاضران ایراد کرد که البته جزء بخش‌های محبوب نیز بود. ملیحه رجایی شاعر بعدی بود که پشت تریبون قرار گرفت و شعری با عنوان «مقاومت کردیم» قرائت کرد، که بخشی از آن را در ذیل می‌خوانیم:

با نداری مقاومت کردیم

زارو خواری مقاومت کردیم

محمدجواد موحد خواننده سومین شب طنز انقلاب “سفره رنگین” با شعری از محمدمهدی سیار را اجرا کرد تا بعد از آن تریبون را به سه شاعر خوش ذوق بدهد. امین شفیعی و امین معظمی با شعرهای اجتماعی خود، دوستان مشتاق را همراهِ ذوقِ منظومِ خود کردند. معظمی شعر خود را که شعری انتقادی به صدا و سیما و ترجیع بندش «حیاتی مثل سابق از در و دیوار می‌گوید»، پخش فیلم “گیت ویژه” به کارگردانی محمد حسین امانی، از شگفتانه‌های نطنز امشب بود، فیلمی که مسئولانی که حرف و عملشان در مسیر اقتصاد مقاومتی نیست را به سخره گرفت و با زبان طنز گوشزدی به مسئولان کرد.

سپس علی سلیمانی، بازیگر تئاتر و تلویزیون که همراه با خانواده‌اش در سالن بود، نیز به اجرای استندآپی با نام “مکعب” پرداخت و در پایان انتقادی هم از جای خالی تئاتر در جشنواره عمار کرد.

مینا نوروزی به عنوان اخرین شاعر با شعر “طرز تهیه آش فتنه” ، قافیه بازی امشب را به اتمام رساند.

در ادامه بخش‌هایی از آن را می‌خوانیم: آهنگ نظم جامعه آهنگ بیخودی ست/یک ریتم فالش سکسکه آور اضافه کن/در راه آرمانی آشوب فرت و فرت/کمپین سد کوچه و معبر اضافه کن

در آخر ، حمید علیزاده استندآپ مشهدی خود را تقدیم حضار کرد و بالاخره سومین شب طنز انقلاب اسلامی با لحظات خاص همیشگی‌اش به پایان رسید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 16 دی 1396  1:16 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

رئیس حوزه هنری قم گفت:شعر طنز قم درکشور سرآمد و پیشروست و استان دراین عرصه حرف های زیادی برای گفتن دارد.

به گزارش شیرین طنز، سید مجدالدین معلمی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شاید کسی در کشور تصور نکند که قم درحوزه طنز حرفی برای گفتن داشته باشد ولی برگزاری منظم محفل شعر ادبی قمپز و جشنواره های طنزسوهان روح نشان داد که این استان در تمام عرصه های ادبی حرف های زیادی برای گفتن دارد.
وی اظهار داشت: نهایت سابقه طنز قم ۶ سال است ولی در این دوره کوتاه شعر طنز استان جایگاه خود را در کشور پیدا کرده به گونه ای که شعر شاعران قمی در جشنواره های کشوری و محافل رسمی و معتبر جزو سرآمدان و برگزیدگان می باشد.
وی با بیان اینکه شعر قم به صورت خودجوش درحال زایش، تولید و تکمیل است اظهار داشت: شاید بتوان شعر را تنها رشته هنری در این استان دانست که دچار خلاء نسلی نشده و به صورت زاینده کارش را به خوبی انجام می دهد به گونه ای که شعرای قمی جزو سرآمدان نسل دوم و سوم شعر کشور هستند.
معلمی گفت: درخشش امروز شعر استان در تمام جشنواره ها و محافل معتبر ادبی چیزی است که در دهه اخیر رقم خورده و به واسطه تربیت نسل جدید شاعران می توان امید داشت تا سال ها ادبیات و شعر قم چهره برجسته کشوری بماند.

پاسخ به:اخبارطنز

وی درادامه به حضور ۲۰ شاعر از این استان در  دیدار رمضانی باهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: حضور چشمگیر شاعران قمی در این محفل ادبی نشان از ظرفیت های عظیم ادبیات و شعر استان دارد.
وی با بیان اینکه این دیدار چهارشنبه هفته گذشته با حضور حدود ۱۲۰ شاعر از ایران و کشورهای فارسی زبان برگزار شد،گفت: عباس احمدی قطعه شعری طنز، سمانه روشنایی، ابیاتی در وصف حضرت زینب(س)، فاطمه معصومه شریف ،شعری عاشورایی و فرشته سادات حسینی، ابیاتی در وصف حضرت امام موسی بن جعفر(ع) را قرائت کردند که این اشعار شاعران قمی مورد استقبال رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.
معلمی همچنین با اشاره به سابقه قم درشعر آئینی تاکید کرد: سالانه شاعران آئینی نیز در مراسمی با رهبر معظم انقلاب حضور دارند که علاوه بر مدیریت این جلسه، تعدای از شعرای قمی نیز به شعرخوانی می پردازند.
وی با بیان اینکه برای چهارمین سال متوالی شعرخوانی طنز این مراسم توسط شاعران قمی اجرا شد،ادامه داد: سالانه رهبر معظم انقلاب در یکی از شب های ماه مبارک رمضان میزبان شاعرانی از ایران و کشورهای فارسی زبان است که آنان در این محفل ادبی به قرائت ابیات سروده خود می پردازند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 27 تیر 1397  11:17 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

به گزارش شیرین طنز، وحید نمازی، دبیر اجرایی نهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور خراسان شمالی با عنوان روزی حلال در پاسخ به این سئوال که چگونه می توان آشنایی مردم با کارتون و کاریکاتور را بیشتر کرد به خبرنگار شبستان گفت: رشته کارتون و کاریکاتور علاوه بر اینکه رشته ای مطبوعاتی است، اساسا رشته ای مردمی است. کارتون و کاریکاتور رشته ای است که قابلیت این را دارد که در دل مردم باشد. خود به خود مردم ما به این دو رشته علاقه دارند. اگر در افکار عمومی دقیق شویم، می بینیم مردم گل آقا را دوست دارند و با کارتون و کاریکاتور ارتباط می گیرند.

نمازی با بیان اینکه خاستگاه اصلی کارتون و کاریکاتور مردم و مطبوعات است، عنوان کرد: باید به سراغ این برویم که از فضای رسانه های مدرن و از فضای مجازی استفاده کنیم و کارتون و کاریکاتور را بیشتر معرفی کنیم. علاوه بر این باید نمایشگاه های مختلف مردمی برگزار کنیم. مخالف نمایشگاه های گالری و نگارخانه ای نیستم اما در کنار آنها باید به سراغ نمایشگاه های مردمی تر برویم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در استان خراسان شمالی تجربه این را دارم که در اختتامیه نمایشگاه کارتون و کاریکاتور در نگارخانه برپا می کنیم و به موازات آن نمایشگاه خیابانی هم برگزار کنیم. چند دیوارنگاره را از شهرداری می گیریم و نمایشگاه را به صورت مردمی برپا می کنیم. کارتون و کاریکاتور برای مردم جذابیت دارد و مردم با آن ارتباط و انس خوبی دارند به شرط اینکه توزیع و نشر آن هم ساده باشد.

دبیر اجرایی نهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور خراسان شمالی با عنوان روزی حلال عنوان کرد: چند ویژگی این جشنواره را به طراز اول ملی تبدیل کرده است. بحث نظم و استمرار در برگزاری، توجه به نسل جوان، تولیدی و مردمی بودن آثار، بسترسازی برای شناسایی هنرمندان جوان، ایجاد فضا برای هنرمندان از جمله مسایلی است که ما آنها را مدنظر قرار دادیم. ما هر سال دنبال موضوعاتی برای جشنواره هستیم که مهم و نیاز جامعه باشد. در حال حاضر اقتصاد یکی از مسایل اصلی نظام است به گونه ای که شعارهای هر سال گره عمیقی به اقتصاد خورده است. روزی حلال مسئله ای است که تاثیرات فردی و اجتماعی دارد و ما در نظر داشتیم تاثیرات فردی و اجتماعی روزی حلال را در قاب کارتون و کاریکاتور نشان دهیم.

نمازی با اشاره به اینکه رشته کارتون رشته تلنگرزننده است، بیان کرد: کارتون و کاریکاتور مسایلی را به ما تذکر می دهند. در برخی از صفت های خوب و بد اغراق می کنند. این دو رشته در تمام حوزه ها به خصوص در حوزه اجتماعی می تواند تلنگری برای مردم و مسئولان باشد. کارتون و گرافیک جزو رشته هایی هستند که ما خیلی خوب می توانیم از ظرفیت آنها برای طرح مسایل مختلف استفاده کنیم.

دبیر اجرایی نهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور خراسان شمالی با عنوان روزی حلال اظهار داشت: کارتون و کاریکاتور مسایلی را به ما یادآوری می کنند که ممکن است فراموش شده باشند. این دو رشته یک سری مضامین و مسایل اجتماعی را با زبان شیرین برای ما به تصویر می کشند و در عین اینکه یک لبخند به لب می آورند یک طنز تلخ هم دارند. در حقیقت پشت کارتون و کاریکاتور مسئله ای مهم است که برای ما تداعی می شود.

نمازی خاطرنشان کرد: در جشنواره کارتون و کاریکاتور روزی حلال کارها را که می بینیم لبخندی بر لب ما می نشیند اما کنارش یک طنز شیرین و تلخ وجود دارد که این مسئله اثرگذاری و ماندگاری کارها را بیشتر می کند. کارتون و کاریکاتور قابلیت این را دارد که به تمام موضوعات جامعه بپردازد. شاید رشته های دیگر این قابلیت را نداشته باشند که موضوعات مختلف را تداعی کنند اما کارتون و کاریکاتور می توانند به تمام مسایل بپردازند و هنرمند از زوایای مختلف مشکلات اجتماعی را در قالب آنها ترسیم کند.

دبیر اجرایی نهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور خراسان شمالی با عنوان روزی حلال با بیان اینکه موضوعات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی قابل طرح در قالب کاریکاتور و کارتون است، افزود: کارتون در کشور ما جایگاه خوبی دارد. کارتون ما در دنیا شناخته شده است. برخی مواقع پتانسیل های هنری خود را خوب معرفی نمی کنیم. کارتون در ایران جزو رشته هایی است که در سطح بین الملل برای گفتن حرف دارد. وقتی به جوایز جهانی کارتون نگاه می کنیم، می بینیم هرساله بچه های ایران جوایزی را کسب می کنند. خوشبختانه کارتون ما در جایگاه خوبی در سطح بین الملل قرار دارد و می شود در حوزه بین الملل هم از این ظرفیت خیلی خوب استفاده کرد که البته استفاده خوب هم می شود اما برای نشر آثار باید تلاش بیشتری کرد.

گفتگو از مریم داوری

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 25 شهریور 1397  6:54 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

کاریکاتوریست های اصفهانی در نهمین جشنواره سراسری کارتون حوزه هنری خراسان شمالی خوش درخشیدند.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر خانه کاریکاتور اصفهان گفت: در این دوره از جشنواره مهناز یزدانی در جایگاه سوم ایستاد و اثر مجتبی فیضی از این استان نیز شایسته تقدیر شد.
پیام پور فلاح افزود: بیش از ۴۱۵ کاریکاتور با موضوع روزی حلال به این دوره از جشنواره ارسال شده بود.
مهناز یزدانی کسب مقام سوم جشنواره ملی حرکت ، مقام اول یازدهمین دو سالانه بین المللی کاریکاتور تهران و جایزه اول نخستین جشنواره هنری اهدای خون با عنوان من هم هستم را در کارنامه هنری خود دارد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 3 مهر 1397  7:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها