0

اخبارطنز

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

ویژه برنامه کمدی پایه خنده

 

ویژه برنامه کمدی پایه خنده

(روزهای خوب مردم اصفهان ) بزرگترین ویژه برنامه کمدی شهروندی با اجرای ستاره های استندآپ کمدین شهر و کشور، از ۲۳دی تا ۱۵بهمن ماه پنجشنبه و جمعه هر هفته. قراره باهم بخندیم، هر شب ۳ تا استندآپ کمدی جذاب داریم به علاوه یه مهمون پایه خنده و چند تا آیتم طنز دیگه، مهمون هفته اولمون (۲۳و۲۴ دی ماه) آقای رضا شفیعی جم هستند. ضمنا اجراهای هرشب با هم متفاوته، عزیزانی که پایه خنده هستند میتونن مهمون ما تو همه‏ ی این هشت شب باشند. اطلاعات تکمیلی: ۰۹۳۹۶۰۴۵۲۲۲ و ۰۹۱۳۳۶۵۵۱۳۳ و ۰۹۱۹۸۵۳۴۴۲۰، شماره تماس ساعات اداری: ۰۳۱۳۴۴۶۷۳۶۰ و ۰۳۱۳۴۴۸۴۶۰۰

محل برگزاری:تالارنگین نقش جهان اصفهان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 22 دی 1395  12:17 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

فراخوان جشنواره دانشجویی «ایران قیامت شد» بمناسبت سالگرد حماسه ۹ دی منتشر شد.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جشنواره دانشجویی «ایران قیامت شد» در سه بخش مجازی، مکتوب و چندرسانه ای برگزار می شود که توسط «خبرنامه دانشجویان ایران» از نهم دی ماه آغاز به کار می کند.

بر اساس این فراخوان، موضوعات این جشنواره با محوریت «نهم دی ماه» و «فتنه ۸۸» به شرح زیر است:
• نقش مردم در ناکامی فتنه و حماسه ۹ دی
• نقش فتنه در مشکلات اقتصادی کشور
• نقش دانشگاه و جریان های دانشجویی در مقابله با فتنه
• نقش عوامل خارجی در فتنه
• نقش خواص در فتنه
• ضرورت زنده نگه داشتن حماسه ۹ دی

دانشجویان می توانند آثار خود را در هر سه بخش ارائه شده در قالب‌های ذیل با توجه به روش های ارسال آثار به این پایگاه خبری ارسال کنند.

جشنواره دانشجویی ایران قیامت شد

قالب بخش های جشنواره:
۱- فضای مجازی
۱-۱- بهترین هشتگ(#)
۱-۲- بهترین پست در توئیتر
۱-۳- بهترین پیام تلگرامی
۱-۴- بهترین پیام اینستاگرامی
۱-۵- پیام دانشجویی به سران فتنه (اگر امکان گفتگوی رو در رو با سران فتنه را می یافتید و یا پیامتان برای آنها خوانده می شد چه می گفتید؟)

۲- مکتوب:
۲-۱- پاسخ به سوالات از منابع معرفی شده (در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.)
۲-۲- نشریات دانشجویی
۲-۳- مقالات و یا یادداشت‌های دانشجویی
۲-۴- کاریکاتور، طنز، شعر و متن ادبی

۳- چند رسانه ای:
۳-۱- تصاویر منتخب از مراسم ۹ دی در دانشگاه‌ها (مربوط به سال جاری و یا سال های گذشته که توسط شرکت کننده گرفته شده باشد.)
۳-۲- پوسترهای طراحی شده با موضوع ۹ دی (مربوط به سال جاری و یا سال های گذشته)
۳-۳- عکس نوشت
۳-۴- تصویری از محتوای تولید شده در برد تشکل‌های دانشجویی
۳-۵- کلیپ ویدئویی

گفتنی است در بخش مجازی علاقه مندان آثار خود را در به صورت “اسکرین شات” یا به صورت “فوروارد” شده به آدرس دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

همچنین در بخش مکتوب نیز دانشجویان و یا تشکل های دانشجویی می بایست نشریات، مقالات، یادداشت و متن ادبی خود را به صورت PDF و WORD ارسال نمایند.

همچنین در بخش چند رسانه ای نیز علاقه مندان می توانند آثار خود را در قالب JPEG و MP4 و با حجم زیر ۱۰۰MB ارسال کنند.

در این جشنواره نحوه ارسال آثار به دو روش پیش بینی شده است:
۱- ارسال به ادمین کانال تلگرامی @iusnews با ذکر نام، نام خانوادگی، شماره تماس، نام دانشگاه و تعیین بخش مورد نظر (مجازی، مکتوب، مالتی مدیا)
۲- ارسال به پست الکترونیک info@iusnews.ir با ذکر نام، نام خانوادگی، شماره تماس، نام دانشگاه و تعیین بخش مورد نظر (مجازی، مکتوب، مالتی مدیا)

آثار را حتما با #ایران_قیامت_شد ارسال کنید

مهلت ارسال آثار از ۹ دی ماه تا ۱۲ بهمن ماه سال جاری خواهد بود و جوایز نفیسی به برگزیده های بخش های مختلف همراه با تندیس مراسم به شرح ذیل اعطا خواهد شد:

  در بخش فضای مجازی در بخش مکتوب در بخش چند رسانه ای
نفر اول  ۳۰۰ هزار تومان ۵۰۰ هزار تومان ۵۰۰ هزار تومان
نفر دوم  ۲۰۰ هزار تومان ۴۰۰ هزار تومان ۴۰۰ هزار تومان
نفر سوم  ۱۵۰ هزار تومان ۳۰۰ هزار تومان ۳۰۰ هزار تومان
نفر چهارم  ۱۰۰ هزار تومان ۲۰۰ هزار تومان ۲۰۰ هزار تومان
نفر پنجم  ۱۰۰ هزار تومان ۱۵۰ هزار تومان ۱۵۰ هزار تومان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 22 دی 1395  12:36 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

کارگاه طنز حوزه هنری قم که به همت و با حضور طنزپرداز شناخته شده‌ی کشور دکتر عباس احمدی برگزار می‌شود  پیشتر و بیشتر از هر برنامه‌ی دیگری در پرورش طنزپردازان قمی موثر بوده‌است. درباره این کارگاه گفتگویی با دکتر عباس احمدی داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از حوزه هنری قم، تا پیش از آغاز به کار دفتر طنز حوزه هنری قم، طنز در استان قم هیچ متولی نداشت اما با شکل‌گیری این دفتر فعالیت طنزپردازان در استان شکل سازمان یافته‌ تری پیدا کرد که نتیجه‌ی آن را می‌توان در جشنواره‌های سراسری طنز و همچنین جشنواره سوهان روح که توسط حوزه هنری قم برگزار می‌شود پیگیری  کرد.

پاسخ به:اخبارطنز

اما به نظر می‌رسد کارگاه طنز حوزه هنری قم که به همت و با حضور طنزپرداز شناخته شده‌ی کشور دکتر عباس احمدی برگزار می‌شود پیشتر و بیشتر از هر برنامه‌ی دیگری در پرورش طنزپردازان قمی موثر بوده‌است. درباره این کارگاه گفتگویی با دکتر عباس احمدی داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید :

چه اتفاقی در این کارگاه می‌افتد؟
این کارگاه تا به حال در چهار مرحله برگزار شده‌است. در ابتدای کارگاه مباحث تئوری و بنیادین طنزنویسی و گونه‌های شوخ‌طبعی مورد بحث و نظر قرار می‌گیرد. خوانش متون کلاسیک و معاصر و برجسته طنز پارسی از دیگر برنامه‌های کارگاه است. به عنوان مثال رساله دلگشای عبید زاکانی، التفاصیل، آثار استاد زرویی و ابوتراب جلی و …. در ادامه یک کار  کارگاهی در قالب سوژه‌ای به دوستان ارائه می‌شود تا حاضران در مدت زمان کوتاه به تمرین نوشتن و پرداخت سوژه بپردازند و سپس کارهایشان قرائت شده و نقد و بررسی می‌شود.

اعضای این کارگاه چطور انتخاب می شوند؟
اعضای کارگاه با فراخوان و از میان طنزنویسان و مخاطبان محفل طنزپردازاناستان قم، قمپز دعوت و انتخاب می‌شوند. در این کارگاه هم شاعران و هم نثرنویسان در جلسه شرکت می‌کنند.

از نظر محتوایی محدودیتی برای کار شرکت کنندگان وجود دارد؟
بیشتر روی فرم و ساختار طنز و نیز سوژه‌یابی بحث می‌شود. ولی مسائل محتوایی و خطوط قرمز طنز نیز بعضا گوشزد می‌شود.

انتظارتان از این کارگاه چیست؟
انتظارم این است که بچه‌ها کدهای ارائه شده را دریافت کنند و خودشان به دنبال سررشته‌های استعدادشان بروند تا بتوانند در ادامه جزو طنزنویسان خوب مطبوعاتی کشور شوند، کما اینکه الان نیز آثار بچه‌های قم در نشریات سراسری چاپ می‌شود.

این شکل برگزاری کارگاه تا چه حد در تولید یک محصول خوب موثر است؟
به هر حال هر اثری تا در بوته نقد قرار نگیرد و اصول اولیه را رعایت نکند توفیقی نخواهد یافت و شرکت در هر کارگاهی خالی از فایده نخواهد بود.

کارگاه در حال حاضر در چه مرحله‌ایست؟ از پیشرفت کار راضی هستید؟
امسال متاسفانه به دلیل فشردگی برنامه‌های حوزه هنری در روزهای چهارشنبه و مسائل مالی، کارگاه به صورت ماهیانه برگزار می‌شود که تا حدودی باعث انقطاع ذهنی شرکت‌کنندگان است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 23 دی 1395  8:07 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

زمان برگزاری آیین اختتامیه جشنواره طنز سوره به دلیل درگذشت ناگهانی حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و مبارز بزرگ و خستگی ناپذیر انقلاب اسلامی از ۲۶ دی‌ماه به ۴۴ بهمن‌ماه تغییر یافت.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از ستاد خبری نهمین دوره جشنواره طنز سوره، مسئولان برگزاری این جشنواره ضمن تسلیت این ضایعه جانکاه، خواستار تغییر برگزاری زمان این جشنواره شدند که در نهایت و با توجه به اعلام سه روزه عزای عمومی و همچنین عزاداری عموم مردم در سوگ آن مرحوم، زمان برگزاری جشنواره از تاریخ ۲۶ دی‌ماه به ۴ بهمن‌ماه ۱۳۹۵ تغییر پیدا کرد.

پاسخ به:اخبارطنز

مراسم آیین اختتامیه این دوره از جشنواره ۴ بهمن ماه در تالار سوره حوزه هنری راس ساعت ۱۸ برگزار می شود.

گفتنی است نهمین جشنواره طنز سوره با هدف پرورش استعدادهای جوان، ترویج و معرفی طنز فاخر در بخش های نثر،  نظم، داستان کوتاه، مقالات پژوهشی، عکس، کاریکاتور و استندآپ کمدی با موضوع آزاد برگزار می شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 23 دی 1395  8:10 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

یک کاریکاتوریست معتقد است، باید یک بخش جنبی در جشنواره تجسمی فجر به معرفی و نمایش آثار کاریکاتوریست‌های دوران انقلاب اختصاص داده شود.

به گزارش شیرین طنز، جواد علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که مسؤولان فعلی حوزه تجسمی، شناختی از کاریکاتورهای دوران انقلاب و تاثیرگذاری آن‌ها ندارند، اظهار کرد: من ۲۶۶ سال است که در زمینه طنز و کاریکاتور کار می‌کنم و جزو بازماندگان کاریکاتوریست‌هایی هستم که در زمان انقلاب در مطبوعات فعال بودند. متاسفانه مسؤولان فعلی حوزه تجسمی، شناختی از کاریکاتوریست‌های زمان انقلاب و جنگ ندارند.

او ادامه داد: توجه به کاریکاتوریست‌های آن دوره فقط محدود به این می‌شود که هر سال در فجر، یادی از کاریکاتورهای زمان انقلاب می‌شود. برای این‌که نسل فعلی و مسؤولان ما که اطلاعات چندانی در زمینه کاریکاتورهای آن دوران ندارند بتوانند اطلاعاتی در این زمینه به‌دست آورند باید یک بخش جنبی به جشنواره هنرهای تجسمی فجر با هدف نمایش و معرفی کاریکاتور و کاریکاتوریست‌های زمان انقلاب اختصاص داده شود.

پاسخ به:اخبارطنز

علیزاده افزود: این کار باعث می‌شود جوان‌ها با پیشینه فعالیت در زمینه کاریکاتور مطبوعاتی و ژورنالیستی و کاریکاتوریست‌های آن دوره که قدرت تحلیلی سیاسی داشتند، آشنا شوند.

این کاریکاتوریست همچنین اظهار کرد: بیشتر انتقاد من به مسؤولان حوزه تجسمی است، نه شورای هنری جشنواره. جشنواره‌ای که عنوان «فجر» را یدک می کشد باید حتما روح فجر در آن جریان داشته باشد و آثار هنرمندان دوران انقلاب که خیلی از آن‌ها اکنون در قید حیات نیستند، در آن به‌نمایش گذاشته شود.

علیزاده همچنین گفت: متأسفانه اکنون ارتباط بین جشنواره فجر و فرهنگ و روح فجر قطع شده است و ما هیچ برنامه‌ای در جشنواره تجسمی نداریم که به معرفی آن جریان بپردازد.

به گزارش ایسنا، نهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از ۳ تا ۳۰ بهمن‌ماه در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 23 دی 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

مفتخریم که در فارس، دیار عاشقان و عارفان زندگی می کنیم و مفتخریم که در شیراز، خال رخ هفت کشور، انجمن طنزخندیشه (انجمن حوزه هنری فارس)، با دبیری استاد توانمند جناب دکتر قیصری و همکاری شما طنازان عزیز، دنبال پویایی  طنز و ارائه بیشتر و بهتر فرهنگ نشاط و اندیشه به شهر، استان و‌ کشور می باشد.

به گزارش شیرین طنز، سومین شب طنز «خندیشه» با حضور طنزپردازان توانمند فارس و شعرخوانی میهمان ویژه مهدی استاد احمد در روز پنجشنبه مورخ ۲۱ بهمن ۹۵ در حوزه هنری فارس رأس ساعت ۱۶۶ برگزار می گردد.

پاسخ به:اخبارطنز

 

در این محفل طنز خوانی، استند آپ کمدی، اجرای زنده موسیقی، هنرنمایی کاریکاتوریستهای توانمند فارس و مسابقه ویژه مهمانان برگزار می شود.

افراد متقاضی خوانش اثر، آثار خود را به آدرس @pv_khandisheh در تلگرام یا به آدرس الکترونیکی Khandishetanz@gmail.com ارسال کنند تا پس از بررسی مطالب و گزینش آثار بهتر، در جلسه آثار خود را بخوانند.
ورود برای عموم آزاد است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 19 بهمن 1395  8:44 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

اثر کارتونیست موفق کرمانی در سومین مسابقه‌ی بین‌المللی طنز گرافیکی کلمبیا، حائز مقام شد.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان کرمان، به نقل از کرمان‌شهرآن‌لاین، سومین مسابقه بین‌المللی طنز گرافیکی و کاریکاتور کلمبیا با موضوع صلح، با افتخارآفرینی مجدد محمدصالح رزم‌حسینی، هنرمند جوان و موفق کرمانی همراه بود.

این مسابقه‌ی بین‌المللی، نفرات منتخب و برتر خود را اعلام کرد که در میان آثار برتر، اثری از محمدصالح رزم‌حسینی، کارتونیست کرمانی نیز دیده می‌شود.

اثر ارسالی این هنرمند، موفق به دریافت جایزه از این مسابقه شد. رزم‌حسینی در اثر خود، به حضور و نقش داعش در کم‌رنگ کردن روزبه‌روز امنیت و صلح اشاره کرده است.

پاسخ به:اخبارطنز

محمد صالح رزم‌ حسینی، متولد ۱۳۵۸ در کرمان است که تاکنون در جشنواره‌های متعدد ملی و بین‌المللی موفق به دریافت جایزه شده یا آثارش در کتاب جشنواره‌های داخلی و خارجی منتشر شده است.

 

رزم‌ حسینی تاکنون، در جشنواره‌های مطرح ایتالیا، چین، کرواسی، کره جنوبی، روسیه و ترکیه شرکت داشته و رتبه‌های برتر را صاحب شده و هم‌چنین دیپلم‌های افتخار متعددی در جشنواره‌های بین‌المللی کارتون از جمله جشنواره‌های کره جنوبی، اوکراین، کرواسی، بلغارستان و ده‌ها کشور دیگر کسب کرده است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 19 بهمن 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

نشست نقد و بررسی دو کتاب «مثنوی دانشجویی» و «دانشگاه‌نامه» اثر عباس احمدی در سرای اهل قلم برگزار خواهد شد.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های «سه‌شنبه‌های کتاب طنز» که با همت موسسه خانه کتاب در سرای اهل قلم برگزار می‌شود، دو کتاب «مثنوی دانشجویی» و «دانشگاه‌نامه» اثر عباس احمدی نقد و بررسی خواهد شد.

پاسخ به:اخبارطنز

کتاب «مثنوی دانشجویی» نخستین مجموعه شعر عباس احمدی است. وی که خود روزگاری از دانشجویان نخبه کشور  بوده است، مجموعه اشعاری را از فضای دانشجویی به رشته تحریر در آورده است که کاملا حال و هوای دانشگاه‌ها و دغدغه‌های موجود در آن را تصویر می‌کند. این کتاب، مجموعه شعر طنزی است که در قالب یک مثنوی بلند به سبک مثنوی مولانا سروده شده است. در این کتاب مسائل و مشکلات فرهنگی، صنفی و اجتماعی دانشجویان به زبان طنز بیان شده است. بخش اعظم این کتاب را نویسنده در دوران دانشجویی خود تحریر کرده است.

کتاب «دانشگاه‌نامه» منظومه طنز عباس احمدی است که او در این منظومه با نگاهی طنازانه به سراغ مشکلات و معضلات دانشگاه‌ها رفته است. این کتاب منظومه‌ای ا‌ست در ۱۹۹ باب که حول محور مسائل مربوط به دانشگاه و آموزش عالی می‌چرخد. با اینکه هرباب موضوعی خاص را در این حوزه مورد نظر دارد، اما در کنار هم پازل‌وار (در قالبی که گاه رنگ و روی روایی نیز می‌گیرد)، با شرح ماجرای ورود آموزش عالی نوین به ایران (در دارالفنون) و تاسیس دانشگاه به دست رضا خان آغاز شده و سپس به شکلی گذرا به وضعیت دانشگاه‌ها در سال‌های پیش از انقلاب می‌پردازد؛ سرانجام به ماجرای انقلاب فرهنگی و تاسیس دانشگاه آزاد و پیام نور می‌رسد و… تمرکز بیشتر کتاب روی مسائلی‌ است که این حوزه در سال‌های اخیر با آنها روبه‌رو بوده است؛ از گرایش به مدرک‌گرایی گرفته تا سطح علمی و فرهنگی دانشگاه‌ها، بیکاری فارغ التحصیلان و…

این نشست از ساعت ۱۶ تا ۱۸ روز سه‌شنبه (۱۹ بهمن ماه) با حضور دکتر اسماعیل امینی، سیدامیر السادات موسوی،دکتر عباس احمدی و امید مهدی‌نژاد برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این برنامه در زمان یاد شده به سرای اهل قلم، واقع در خیابان انقلاب، خیابان برادران مظفر (صبا) جنوبی، کوچه نصیر، پلاک ۲ مراجعه کنند.

سلسله نشست‌های «سه‌شنبه‌های کتاب طنز» تا پایان سال جاری در روزهای سه‌شنبه در سرای اهل قلم برگزار می‌شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 19 بهمن 1395  10:43 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

اسامی برگزیدگان استند آپ کمدی ویژه برنامه ی پایه خنده اصفهان اعلام شد.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از کمیته فرهنگ شهروندی شهرداری اصفهان، اسامی برگزیدگان استند آپ کمدی پایه خنده در اصفهان با داوری اسماعیل امینی، رضا ساکی و امیر کربلایی زاده به شرح زیر اعلام شد :

نفر اول :
محمد شعبان پور

نفرات دوم با کسب امتیاز مشترک :
جواد مدنی و محمد صادق تیغ بخش

پاسخ به:اخبارطنز

بیانیه ی دکتر اسماعیل امینی :

دکتر اسماعیل امینی (استاد دانشگاه و داور جشنواره فجر) برای این ویژه برنامه بیانیه ای را صادر کردند که در ادامه می  خوانید :

“به نام خدا”

در پردۀ سوز و ساز هم می‌خندیم
با داغِ درون گداز هم می‌خندیم

چون لالۀ نوشکفته‌ای درباران
از گریه پُریم و باز هم می‌خندیم
 سید حسن حسینی

بهره گیری از قابلیت‌های طنز، شوخ طبعی و کمدی در ارتباطات اجتماعی، کاری هوشمندانه است.

هنر نمایشی استندآپ کمدی که فعلا معادل فارسی پایه خنده برای آن متداول شده است، هم از نظر استقبال مخاطبان و هم از نظر روی آوردن جوانان هنرمند به این شیوۀ بیان هنری بسیار کارآمد بوده است.

در بررسی اجراهایی که در برنامۀ پایه خنده کمیته فرهنگ شهروندی اصفهان عرضه شده است، چند نکته به نظرم رسید که برای علاقه مندان این رشتۀ هنری بیان می‌کنم:

۱- خلاقیت در عرضۀ پیام، نقش بنیادین دارد. اگر اجرای کمدی هدفی بیش از خندیدن و خندانیدن دارد، ناگزیریم از شیوه‌های ابتکاری و خلاقانه برای رسیدن به هدف و از جمله انتقال پیام استفاده کنیم.

۲- آفتِ اصلی انتقال پیام، مستقیم گویی و لحن نصیحت گرانه و سرزنش کردن است. هنرمند کمدی، با اجرای نمایش، می‌خواهد از موضع برتری و تزه طلبی به موضع صمیمیت و همسانی و همدلی بیاید و با مخاطبانش حرف بزند.

۳- خنده و فضای مفرح، بسیار اهمیت دارد و به هیچ شکلی نباید فضای اجرا، تلخ و عبوس باشد اما این نکته هم مهم است که انگیزش برای خندانیدن مخاطبان، موجب بی اعتنایی به عرف و اخلاق نشود.

۴- متن قوی و اندیشیده و منسجم، بسیار ضروری است و در عین حال، خلاقیت در بداهه پردازی کامل کنندۀ متن است. اما بدون متن و تنها با اتکا به قدرت شوخ طبعی، اجرای موفق ناممکن است.

۵- ارتباط به مخاطبان و پرهیز از اجرای یک نواخت متن، بدون توجه به واکنش حاضران در سالن، موجب نارسایی در برقراری ارتباط و اختلال در انتقال پیام می‌شود.

۶- در اجراهای ارائه شده، هوشمندی و ابتکار و به ویژه قدرت شوخی سازی هنرمندان مشهود بود و از این منظر، چشم اندازی روشن پیش روی این هنر پر طرفدار دیده می‌شود.

۷- انتخاب اجرای برتر براساس جمع بندی نقاط ضعف و قوت و مقایسۀ کارها با یکدیگر است و طبعاً به معنای نادیده گرفتن قابلیت‌ها و زحمات هنرمندانی نیست که کارشان برگزیدۀ برتر نیست.

با احترام
اسماعیل امینی
بهمن ماه ۱۳۹۵

***

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 21 بهمن 1395  11:27 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان یزد: به مناسبت دهه مبارک فجر «محفل ماهانه طنز» حوزه هنری استان یزد شامگاه دوشنبه ۱۸بهمن با حضور ناصر فیض مدیر دفتر طنز حوزه هنری، کوچک‌زاده رئیس حوزه هنری یزد و جمعی از طنزپردازان استانی و کشوری از جمله اکبر کتابدار، مهدی استاد احمد، امید مهدی‌نژاد، علیرضا لبشو اکبر میرجعفری فعالیت خود را آغاز کرد.

پاسخ به:اخبارطنز

مدیر دفتر طنز حوزه هنری کشور با گرامی‌داشت دهه مبارک فجر، این محفل را حرکتی در جهت شناسایی استعدادهای طنز استان یزد دانست و گفت: در این گونه محافل طنزپردازان مستعد و جوان رشد می‌کنند و با تعریف درست طنز آشنا می‌شوند.

ناصر فیض به ظرفیت‌های طنز برای انتقاد و نقد سالم اشاره کرد و افزود: اگر به این مقوله درست نگاه کنیم نه تنها مزاحمتی برای کسی یا جریانی ایجاد نمی‌کند بلکه خیلی از کژی‌ها از جمله رفتارهای فردی و اجتماعی ما با انتقادهای دوستانه، درست خواهد شد چون طنزپرداز دوست جامعه است.

خالق مجموعه‌ شعر طنز «فیض بوک» با بیان اینکه طنزپرداز باید خط قرمزها را در آثارش رعایت کند، اظهار داشت: طنزپرداز مجاز نیست به اعتقادات، فرهنگ، آداب و رسوم، لهجه و … مردم معترض شود یا با آن شوخی کند.

مدیر دفتر طنز حوزه هنری افزود: طنزپرداز می‌تواند معضلات رفتاری یا اخلاقی موجود در جامعه را با زبان شرین طنز زیر سؤال ببرد.

فیض به ظرفیت‌های شعر استان یزد اشاره و خاطر نشان کرد: این استان در شعر جدی (سخن جد) یا طنز آمیز چهره‌های شاخص و مهمی با سوابق درخشان داشته و امروز هم خیلی از شاعران جوان و فعالان طنز استان یزد در جشنواره‌های مختلف حضور دارند و خوش می‌درخشند.

وی با اشاره به گویش و زبان شیرین مردم یزد افزود: اصطلاحات و ضرب‌المثل هایی که در این گویش وجود دارد و شاید خیلی جاها شنیده نشده، می‌تواند مفهومی شوخ طبعانه داشته باشد.

مدیر دفتر طنز حوزه هنری با بیان اینکه می‌توان با طنز جاذبه سالم برای جوانان ایجاد کرد تا به طرف جاذبه‌های ناسالم نروند، اظهار داشت: بخشی از این مهم می‌تواند با طنز پوشش داده شود؛ یعنی در کنار نقد اجتماعی و رفتاری، انبساط خاطر و فرصت تفریح برای مخاطبان ایجاد شود، البته طنزپرداز قصد تفریح ندارد و جدی است اما اثرش می‌تواند فرح انگیز باشد.

فیض با تأکید بر اینکه نباید بر اساس شنیده‌ها یک رخداد را بی جهت بزرگ کرد، گفت: اگر در رفتار و اخلاق فردی و اجتماعی یک زشتی وجود داشته باشد، طنز آن را درشت‌تر می‌کند تا مردم بفهمند و در صدد اصلاح بر آیند.

وی با بیان اینکه دفتر طنز حوزه هنری همواره سعی کرده تعریف درستی از طنز ارائه دهد، گفت: جریانی در حوزه هنری راه افتاد که الان حداقل به عنوان یک جریان سالم طنز مطرح است.

مدیر دفتر طنز حوزه هنری افزود: شاید برخی بگویند در دفتر طنز محدودیت وجود دارد اما واقعیت این است که آنجا تعریف درست تری از طنز وجود دارد.

فیض با بیان اینکه تلاش ما این است که طنز به بیراهه نرود، ادامه داد: با برگزاری دوره‌های آموزشی و نقد کتاب‌های منتشر شده در حوزه طنز با حضور مؤلف یا مترجم سعی کرده‌ایم تعریف درست‌تری از طنز ارائه کنیم.

وی اظهار امیدواری کرد با حضور حجت الاسلام پرنیان مسئول دفتر طنز حوزه هنری یزد که از طنزپردازان مطرح و خوش ذوق کشوری است و با همراهی طنزپردازان یزدی شاهد اتفاقات خوبی در عرصه طنز این استان باشیم.

مدیر دفتر طنز حوزه هنری با بیان اینکه در یزد کسانی کار می‌‌کنند که دلسوزانه دغدغه فرهنگ و هنر دارند، ضمن دعوت از طنزپردازان یزدی برای شرکت در محافل دفتر طنز در تهران گفت: ما نیز با اعزام کارشناس و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از محفل ماهانه طنز حوزه هنری یزد حمایت می‌کنیم.

مهدی پرنیان

مسئول دفتر طنز حوزه هنری یزد هم ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: از امروز به بعد نشست‌های ماهانه طنز با حضور یکی از مهمانان یا کارشناسان دفتر طنز مرکز در حوزه هنری استان برگزار خواهد شد که امیدواریم جریانی سازنده و اثر بخش در عرصه طنز استان شکل بگیرد.

حجت الاسلام پرنیان از همه نویسندگان و شاعران طنزپرداز استان برای شرکت در این محفل دعوت کرد و افزود: دومین محفل طنز استان اسفندماه برگزار خواهد شد.

در این محفل صمیمانه که با استقبال مخاطبان همراه بود علاوه‌ بر استاد ناصر فیض، طنزپردازان مطرح کشوری از جمله اکبر کتابدار، مهدی استاداحمد، امید مهدی‌نژاد، علیرضا لبش و اکبر میرجعفری و طنزپردازان یزدی همچون مهدی پرنیان، حسن  حاتمی، امیر رضا شجریان، سید جمال موسوی هفتادُر، محمود صادق منش، احمد خادم، مصطفی کرم پناه و وحید حسنی اشعار و آثار طنز خود را خواندند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 21 بهمن 1395  11:38 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

یستمین شماره‌ی ماهنامه‌ی طنز و کاریکاتور «اصفهان نیمروز» منتشر شد.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از دفتر طنز حوزه هنری اصفهان، طرح جلد این شماره به قلم مجتبی حیدر پناه است و‌ به آنچه از اصفهان ۱۵۰۰ باقی خواهد ماند، پرداخته است.

عبدالمحمد اکبری (صاحب امتیاز و مدیرمسئول)، امیر اکبری (قائم مقام مدیرمسئول)، پیام پورفلاح (سردبیر)، حامدبذرافکن(دبیر اجرایی)، محمدعلی خوشکام (مدیر هنری)، وحید میرزایی (دبیر تحریریه)، فریبا زمانی (دبیر سرویس شعر طنز) و …  اعضای هیئت تحریریه را تشکیل می‌دهند.

پاسخ به:اخبارطنز

ماهنامه طنز و کاریکاتور اصفهان‌نیمروز کاری از گروه نشریات اصفهان امروز است که در ۲۰ صفحه‌ی رنگی به چاپ می‌رسد و به قیمت ۳۰۰۰۰ تومان، در باجه‌های مطبوعاتی سراسر نصف جهان قابل دسترسی است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 21 بهمن 1395  11:43 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

دفتر طنز حوزه هنری معتقد است كه با گذشت سال ها از اتفاقات آن روزها هنوز ما شاهدیم آثاری كه تولید می شوند نه تنها افت نكرده اند بلكه روز به روز آثار ماندگار و مخاطب پسندی تولید و روانه بازار می شوند.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، ناصر فیض شاعر طنز پرداز و مدیر دفتر طنز حوزه هنری درخصوص  زبان طنز و رواج آن در ادبیات جامعه گفت: استفاده از زبان طنز در ادبیات داستان نویسی و به خصوص داستان انقلاب، ظرفیت عظیم و پهناوری را به آن اضافه می كند و می توان با قرار دادن این موضوع در فراخوان جشنواره شرایطی را برای حضور هنرمندان با استعداد طنزنویس در این جشنواره فراهم كرد.

وی داوری آثار طنز را متفاوت از سایر بخش های جشنواره دانست و متذكر شد: اگر قرار باشد بخش مجزایی به این عنوان در جشنواره داشته باشیم یا آثاری كه با این مضمون می رسد با همان نگاهی كه سایر آثار مورد ارزیابی قرار می گیرند بررسی كنیم، كار اشتباهی را انجام داده ایم؛ بلكه برای این منظور باید متناسب با زبان طنز داوری كنیم.
وی ادامه داد: میان كار طنز و كار جدی در یك موضوعاتی اتفاق نظر وجود دارد ولی در بسیاری از روش ها راهشان از هم جدا می شود. فیض طنز را زبانی مردمی و شیرین ارزیابی كرد و بیان داشت: اگر برگزار كنندگان جشنواره نسبت به پتانسیل های بالای این زبان آگاه شوند و از آثار تولید شده در این زمینه بیشتر استفاده كنند، می توان امیدوار بود كه جشنواره داستان انقلاب جایگاهی مردمی تر به دست آورده است.

این شاعر كشور با بیان این كه هنرمندان ما در سال های اخیر آثار فاخری را در ادبیات انقلاب تولید كرده اند، خاطرنشان كرد: با گذشت سال ها از اتفاقات آن روزها، هنوز ما شاهدیم آثاری كه تولید می شوند نه تنها افت نكرده اند بلكه روز به روز آثار ماندگار و مخاطب پسندی تولید و روانه بازار می شوند.

وی افزود: نمونه بارز آن همین جشنواره داستان انقلاب است كه در درون خودش یك كارخانۀ تولید نویسنده ارزشی دارد كه با چاپ این آثار كلكسیون خوبی از آثار ارزشی را روانه بازار می كند. وی تصریح كرد: اگر در تبلیغاتی كه برای این جشنواره صورت می گیرد بخشی از كارمان را نیز به معرفی جشنواره به كشورهای خارجی در نظر بگیریم، می توانیم از مشاركت كشورهای دیگر در زمینه ادبیات انقلاب نیز استفاده كنیم.

مدیر دفتر طنز حوزه هنری به متجلی شدن شعارهای زمان انقلاب در داستان ها اشاره كرد و گفت: همواره داستان هایی كه به اتفاقات انقلاب می پردازند باید با پرداختن به شعارهای آن زمان، نمایی كلی را برای مخاطب خود از شور و هیجانات آن دوره به تصویر بكشند تا مخاطب به درك جامعی برسد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 26 بهمن 1395  7:41 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات (دفتر استانی اصفهان) با همکاری خانۀ کاریکاتور اصفهان، انجمن علمی جامعه‌شناسی و گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان هفته‌ی کاریکاتور اجتماعی برگزار می‌کند.

پاسخ به:اخبارطنز

نمایشگاه منتخب آثار هنرمندان کارتونیست‌ شهر اصفهان با تأکید بر مسائل اجتماعی : ۷ تا ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۵ گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان.

درآمدی بر کاریکاتور اجتماعی و جایگاه آن در شهر اصفهان – پیام پورفلاح

کاریکاتور؛ از ایده‌یابی تا خوانش تصویر – علی اسدی

کاریکاتور به‌مثابه رسانه‌ی پژوهش اجتماعی (توسط هنرمندان و پژوهشگران عرصه کاریکاتور) – الهام دزفولیان

۹ اسفندماه ۱۳۹۵ ساعت ۹ الی ۱۳ تالار مهر علیزاده دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان

کارکردهای اجتماعی کاریکاتور و تأملی نشانه – معناشناختی در باب چیستی آن : سخنران دکتر حمید رضا شعیری (نشانه‌شناس و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران).

۱۴ اسفندماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ الی ۱۷ تالار مهرعلیزاده دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان.

جهت ثبت نام به دفتر انجمن واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان (طبقه زیرین) مراجعه یا با شماره ۰۹۱۳۸۰۶۲۷۲۳ تماس گرفته شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 3 اسفند 1395  12:15 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

آیین اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر با حضور سید رضا صالحی‌امیری‌ (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، علی مراد خانی (معاون امور هنری)، محمد حسین حیدریان، مجید ملانوروزی (رییس موزه هنرهای معاصر)، جمشید حقیقت‌شناس، پوران درخشنده، علی فرامرزی، فخرالدین فخرالدینی، عین الدین صادق‌زاده، علی‌اکبر صفی‌پور (مدیرعامل بنیاد رودکی)، قباد شیوا، سعید صادقی، بهزاد شیشه‌گران، غلامحسین امیرخانی، غلامعلی لطیفی، علی اکبر صادقی و جمعی از هنرمندان حوزه تجسمی شب گذشته، سی‌ام بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از ستاد برگزاری نهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر، سید جواد یحیوی مجری برنامه اختتامیه با شعری از سهراب سپهری آیین اختتامیه را آغاز کرد و سپس کلیپی از صحبت‌های علی‌ مرادخانی، جمشید حقیقت‌شناس، مجید ملانوروزی، کامبیز درمبخش درباره نهمین جشنواره بین‌اللملی هنرهای تجسمی پخش شد.

مجتبی آقایی دبیر نهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر اظهارکرد: جامعه نجیب و بزرگ هنرهای تجسمی را هم به لحاظ قدمت و هم به لحاظ فراوانی جزء مفاخر و گنجینه حوزه فرهنگ و هنر است. جشنواره هنرهای تجسمی در بین جشنواره‌های فجر بسیار جوان است اما ریشه کهن و تاریخی هنرهای تجسمی در طول تاریخ همیشه حضور پررنگی داشته و پس از انقلاب اسلامی هنرمندان تجسمی نقش بسیار موثر و حساسی را در حوزه‌های مختلف اندیشه‌ورزی و بیان پیام‌های انقلاب اسلامی داشته‌اند.

او با بیان اینکه جشنواره هنرهای تجسمی فجر از دوره هشتم با تغییر رویکرد دایره هنرهای تجسمی گسترده‌تر شد، گفت: دیگر این جشنواره محدود به چند رشته نیست چراکه این گستره بسیار وسیع‌تر است اگر بخواهیم تنها از منظر رشته‌ای نگاه کنیم بیش از ۴۰ تا ۵۰ رشته را شامل می‌شود در حالی که با این رویکرد جدید به ظرفیت‌های تجسمی که از جشنواره هنرهای تجسمی بیرون مانده بودند، عنایت ویژه‌ای به آن‌ها شد و در کنار آثار ارزشمند مفاخری که به شکل تعریف شده سنتی داشتیم به نمایش درآمد و امکان بروز اندیشه‌های جدیدتر فراهم شد.

دبیر نهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر،با اشاره به آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره گفت: در نهمین جشنواره قریب ۱۳ هزار پیشنهاد برای حضور در جشنواره را داشتیم که در نهایت آثار شش هزار هنرمند مورد ارزیابی قرار گرفت و ۳هزار و ۱۶۳ اثر توسط شورای هنری مورد ارزیابی قرار گرفت در حقیقت این آثار در یک فضا و بستر تعاملی مورد بررسی قرار گرفت و زمانی برای اعتراض درنظر گرفته شد.
آقایی با بیان اینکه در بخش رقابتی۱۰۳ اثر انتخاب شد و در موزه هنرهای معاصر به نمایش درآمد، ادامه داد: بخشی از آثار جشنواره در فرهنگسرای نیاوران در معرض نمایش قرار گرفت و ۳۰۰ اثر در این بخش به نمایشگاه درآمد. از آنجا که دستور کار ما در جشنواره فجر تکرار دو سالانه‌ها نبود و با نگاهی که امسال در جشنواره وجود داشت و استفاده از ظرفیت‌های بینارشته‌ای و بینامتنی نمایشگاهی به عرصه گذاشته شد که حرکت آن به سمت استفاده از داشته‌ها و برآیند آنچه که امروز در هنرهای تجسمی به عنوان تجربه‌های نوین قابل عرضه است، بود.
او خاطرنشان کرد: معتقدم در طول سال آثار هنرمندان باید رصد شود همچنین جریان رقابتی جریان شایسته و بایسته‌ای نیست و باید این جریان به سمتی برود که آثار فاخر هنرهای تجسمی را به نمایش بگذاریم چراکه بدون تردید آثار ما از حرکت‌های جهانی برخوردار است. ما امروز داشته‌های بزرگی در عرصه هنرهای تجسمی داریم که اگر زیرساخت‌های آن فراهم شود قطعا می‌توانیم در ردیف یکی از همان ۱۳۰ فعالیت مشابهی که در جهان برگزار می‌شود باشیم و توانایی تبدیل کشورمان به نمایشگاه کانونی جدی در عرصه هنرهای تجسمی را داریم اما متاسفانه ظرفیت‌های ما پاسخگوی داشته‌های امروز هنرهای تجسمی نیست.
او با اشاره به قدمت موزه هنرهای معاصر گفت: موزه هنرهای معاصر برای حدود چهل سال پیش ساخته شد اما امروز هنرهای تجسمی ما به لحاظ ظرفیت‌هایی که دارد با چهل سال گذشته قابل مقایسه نیست. این ظرفیت‌ها امروز دیگر آرزو نیست بلکه داشته‌هایی است که مسئولیت مسئولان هنری کشور را در قبال آن‌ها سنگین‌تر می‌کند تا برای این داشته‌ها برنامه‌ریزی مناسب‌تری داشته باشند تا بتوانیم هنر ایرانیان را به جهان امروز به رخ کشیده و معرفی کنیم و از چرخه هنرهای تجسمی که چرخه چند وجهی است استفاده کنیم.
دبیر نهمین جشنواره با بیان اینکه هنرهای تجسمی قطعا می‌تواند نقش جدی در اقتصاد خرد و کلان کشور داشته باشد، خاطرنشان کرد: درحوزه دیپلماسی فرهنگی نقش بسیار بزرگی دارد اما خوشبختانه یا متاسفانه هنرهای تجسمی حاشیه ندارد تا به اقتضای آن حواشی بتواند جایگاهی که شایسته آن است را مطالبه کند بی‌شک جشنواره هنرهای تجسمی با دستور کار خود که همان ارتقای کیفیت و ارتقای داشته‌های هنری است می‌تواند پیشرفت کند. معتقدم موقعیت شایسته و درخوری در اختیار حوزه هنرهای تجسمی قرار گرفته البته ما از مدیران مطالبه داریم تا زمینه‌های لازم برای ورود استعدادهای جدید به این عرصه را فراهم کنند اما فراموش نکنیم که باید قدر این جشنواره که با پشتوانه‌های محکم و در زمان معین برگزار می‌شود را بدانیم و از بستری که فراهم شده برای ارتقای هنرهای تجسمی کشور و معرفی آن به جهان استفاده کنیم.

او در پایان گفت: سال جدیدی را در هنرهای تجسمی پیش‌رو داریم چراکه به تعبیری جشنواره هنرهای تجسمی وارد سال جدید خود شده است و امیدوارم سال پربار و پر ثمری را پیش‌رو داشته باشیم و سال جدید هنرهای تجسمی را به همه تبریک می‌گویم.

پاسخ به:اخبارطنز

در ادامه کلیپی از روند برگزاری یک‌ماهه هنرهای تجسمی پخش شد. و پس از آن معرفی مفاخر هنرهای تجسمی و پخش کلیپی از صحبت‌های آن‌ها با حضور سید رضا صالحی‌امیری (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، علی مرادخانی (معاون امور هنری) و مجید ملانوروزی (رییس موزه هنرهای معاصر) از علی‌ قلم سیاه (عکاس)، احمد عربانی (کاریکاتوریست)، علی‌  اصغر تجویدی (نگارگر)، ابوالفضل همتی‌آهویی (تصویرگر)، مجتبی ملک‌زاده (خوشنویس) و مسعود نجابتی (گرافیست) تجلیل و لوح تقدیر، نشان عالی تجسمی، تندیس طوبای زرین جشنواره، به آن‌ها اهدا شد و از کتاب نهمین جشنواره هنرهای تجسمی که در ۲۷۲ صفحه و در قطع رحلی با چاپ ۵ رنگ در هزار جلد منتشر شده است رونمایی شد.
سپس صالحی‌امیری در سخنانی با بیان اینکه بوجود هنرمندان افتخار می‌کند،گفت: جامعه با هنر حیات دارد و هنر روح جامعه است و جامعه بدون هنرمانند انسان بدون روح است لذا هنر به مثابه دمیدن روح در جان انسان‌های خسته است که امروز بیش از هر زمان دیگری این جامعه، این مردم و این نسل جوان به هنر و هنرمند نیازمند است.
وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: اگر ما در عرصه‌های علمی افتخارات‌مان دانشمندان و صاحبان اندیشه است امروز در عرصه اخلاق، فضیلت، معرفت و معنویت هنرمندان این جامعه هستند که به جامعه چگونه زیستن را می‌آموزند. با خود فکر می‌کردم که اگر هنرهای تجسمی نبود آیا امروز از تمدن در این جامعه خبری بود یا خیر؟ اگر از صفویه سخن می‌گوییم و از آثار صفویه صحبت می‌کنیم و به آن افتخار می‌کنیم به عنوان نزدیک‌ترین نقطه تمدن ما؛ اگر هنرمندان در آن عصر و زمان نبودند امروز چه سخنی برای نسل جدید از صفویه داشتیم.
او با اشاره به هنرهای تجسمی عهد ساسانی نیز گفت: اگر هنرهای عصر ساسانی نبود امروز چه سخنی برای جامعه داشتیم؟ و اگر دوره میانی هخامنشیان ما از هنرهای تجسمی و هنرمندان این حوزه محروم بودیم امروز چه افتخاری برای جهانیان داشتیم و از این منظر تداوم تمدن و حیات فرهنگی جامعه مدیون اصحاب فرهنگ و هنر و خصوصا صاحبان هنرهای تجسمی است و این ملت و این نسل و این جامعه به این بزرگان افتخار می‌کند چراکه آن‌ها مایه عزت، شرف و فضیلت جامعه هستند.

صالحی‌امیری تاکید کرد: تکریم بزرگان جامعه تجسمی تکریم یک ملت است. بیش از آنکه این هنرمندان نیازمند تشویق ما باشند ما نیازمند حضور دائمی آن‌ها در این صحنه‌ها هستیم تا به نسل جوان این پیام را منتقل کنیم که اگر امروز درخت هنرهای تجسمی در این ممکلت سبز است و میوه می‌دهد و نورانی است به یمن وجود این انسان‌های بزرگ است.

او تصریح کرد: ریشه‌های فرهنگ این سرزمین این هنرمندانی هستند که امروز در زیر این سقف جمع شده‌اند و همه آن‌ها مایه مباهات و افتخار ما هستند و به تمامی آن‌ها احترام می‌گذارم و برای‌شان آرزوی عزت و سلامتی دارم و امیدوارم که ما به عنوان دولتمردان قدردان زحمات هنرمندان باشیم چراکه آن‌ها سرمایه‌ بزرگ ما هستند.

وزیر ارشاد با اشاره به سرمایه‌های یک کشور گفت: ما هم‌زمان چند سرمایه‌ داریم؛ سرمایه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و انسانی هنرمندان هم مولد سرمایه اقتصادی هستند و هم به لحاظ سرمایه اجتماعی مورد اعتماد و رضایت مردم هستند و هم نماد سرمایه فرهنگی این ملت هستند و هم به لحاظ انسانی، انسان‌های بزرگ، فرهیخته و با فضیلتی هستند که ما همیشه به وجود آن‌ها افتخار می‌کنیم.

در ادامه کلیپی از روند داوری آثار توسط داوران جشنواره پخش شد و با حضور آن‌ها روی سن از برگزیدگان این جشنواره با اهدای جوایزی تقدیر شد.

برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر بدون در نظر گرفتن رتبه عبارتند از؛

مسعود محمدی از اندیمشک، سعید ملتجی از مشهد، حسن کاکاوند از تهران، حبیب پنبه‌چی از کرج، ریحانه مقدم از تهران، محمد باباکوهی از بهشهر، علیرضا ذاکری از تهران، کاظم خراسانی از مشهد، نسرین شاپوری آذر از تهران و احمد شیخ‌زاده از اردبیل.

به هر یک از این منتخبان لوح تقدیر جشنواره، تندیس طوبای زرین، مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال، عضویت در صندوق حمایت از هنرمندان مرکز توسعه هنرهای تجسمی معاصر و معرفی برای امکان استفاده از سفر مطالعاتی به فرانسه اهدا شد.

همچنین فرزانه مندابی به عنوان برگزیده بخش اینستاگرام نهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای معاصر معرفی و مبلغ معادل ۱۵۰۰ دلار به او اهدا شد.

در پایان مراسم نیز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه هنرمندان برگزیده و داوران جشنواره عکس یادگاری گرفتند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 3 اسفند 1395  12:19 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اخبارطنز

نمایشگاه کاریکاتور مطبوعاتی در نگارخانه استاد محجوبی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان برپا شده است.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان؛ این نمایشگاه مجموعه ای از آثار کارتونی ثاراله جعفری متولد ١٣۶٢ لاهیجان می باشد. وی دارای تحصیلات کارشناسی ارشد گیاهان زینتی و کارمند اداره جهاد کشاورزی است. او ١۵ سال است که به هنر کاریکاتور می پردازد و آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه در زمینه اجتماعی بوده و شیوه کارش کاریکاتور مطبوعاتی است که در آن ارتباط بین مردم و مسئولین در قالب طنز به تصویر در امده است.

پاسخ به:اخبارطنز

این هنرمند قصد دارد در نمایشگاه های بعدی خود به موضوعات خاصی چون مدیریت شهری و شهروندان بپردازد و با اقشار مختلف ارتباط پیدا کند.

نمایشگاه از تاریخ ٣٠ بهمن لغایت ۴ اسفند صبحها از ساعت ٩ الی ١٢ و عصرها از ساعت ١۶ الی ١٩ میزبان علاقمندان می باشد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 3 اسفند 1395  12:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها