0

مربای پوست پرتقال مربای پاییزی

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

مربای پوست پرتقال مربای پاییزی

مواد لازم :
شکر : نیم کیلو
پوست پرتقال : ۲۰۰ گرم
آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
آب : دو لیوان
روش تهیه :
قسمت سفیدیهای پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال می کنیم .پوست پرتقال ها رو در آبجوش ریخته و اجازه می دیم ۱۵ دقیقه داخل اون بمونه و بعد آبکش می کنیم . این مرحله رو کلا"  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بمونه تا بپزه و در عین حال تلخیش بره .شکر رو با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می ذاریم تا قوام بیاد. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو رو اضافه کرده و می ذاریم نیم ساعت روی حرارت بمونه .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بمونه . برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

 

دوشنبه 20 بهمن 1393  12:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها