0

مربای هویج و پرتقال

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

مربای هویج و پرتقال

مواد لازم:

هویچ فرنگی 1 کیلوگرم 
شکر 1.5 کیلوگرم 
پرتقال 1 عدد و یا خلال پرتقال یا نارنج مقداری 
خلال پسته 100 گرم 
آب 4 تا 6 لیوان

طرز تهیه :

 هویج فرنگی ها را پس از شستن یا به صورت خلالهای باریک و نسبتاً بلند رشته نموده یا از رنده مخصوص مولینکس رد می نماییم ، سپس شکر و آب را مخلوط نموده و پس از جوش آمدن ، هویچ را اضافه نموده و روی حرارت گذاشته تا تقریباً بصورت ملایم بجوشد ، زمانی که شهد مربا مقداری غلیظ شد پوست یک پرتقال را از رنده ریز رد کرده و آب پرتقال را نیز می گیریم و در مربا مخلوط می نماییم و می گذاریم مربا بجوشد تا شهد آن غلیظ شده و بر سطح مربا جمع شود . ریختن پرتقال در این مربا هم باعث طعم جالب می شود و هم اینکه آب پرتقال مانع از شکرک زدن می شود . 
توجه : اگر از خلال پرتقال یا نارنج استفاده کردیم ، باید دو بار آنرا جوشانده و چندین بار در آب سرد خیسانده و آب آنرا عوض نماییم ، سپس در نیمه پخت مربا آنرا اضافه کنیم .

دوشنبه 20 بهمن 1393  12:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها