روغن زيتون، روغني مناسب براي آشپزي و پخت شيريني است.
* آرد - يک و دوسوم پيمانه
* بکينگ پودر - يک و نيم قاشق چاي خوري
* نمک - نصف قاشق چاي خوري
* تخم مرغ درشت - ۲عدد بزرگ (با دماي اتاق)
* شکر - يک و نيم پيمانه * پودر کاکائو - يک سوم پيمانه
* وانيل - کمي * شکلات تلخ خرد شده - ۵۶گرم
* کره با دماي اتاق - يک چهارم پيمانه
* روغن زيتون - يک سوم پيمانه * شير - سه چهارم پيمانه
* فر را روي ۱۷۵درجه قرار دهيد.
* ظرف مناسبي را چرب کنيد.
* آرد، بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد.
* تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا يک دست شود. پودر کاکائو و وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد.
* در مايکروفر يا به طريق بن ماري کره و شکلات تلخ را آب کنيد و بگذاريد کمي سرد شود، سپس مخلوط کنيد و روغن زيتون را به مخلوط شکر اضافه کنيد.
* سپس نيمي از مخلوط آرد و شير را اضافه کنيد و هم بزنيد. بقيه آرد را نيز اضافه کنيد و هم بزنيد و در ظرفي که از قبل آماده کرده ايد، بريزيد.
* پس از پخت، بگذاريد سرد شود، سپس با پودر شکر تزئين کنيد.