0

مربای آلبالو (خَشاب)

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

مربای آلبالو (خَشاب)

 مواد لازم:

آلبالو شربت گرفته شده............................از 2 کیلو آلبالو درسته

شکر....................................................................1.5 پیمانه

طرز تهیه :

بعد از اینکه شربت رو تهیه کردیم به این روش حالا آلبالویی که به همراه کمی شربت نگهداشته بودیم به همراه شکر روی شعله گاز میذاریم تا بجوشد و شکر حل شود، بعد از اینکه شکر حل شد و شربت آلبالو به قوام آمد مربای ما آماده است.

نکات مهم:

  1. منظور از آلبالوی شربت گرفته همون مقدار اولیه است که برای گرفتن شربتش لازمه و گرنه احتیاجی به وزن کردن نیست
  2. این مربا زود به قوام میاد و سعی کنید موادش به اندازه باشد وگرنه اگر شکرش کم باشد و زود به قوام نیاید رنگ مربا کدر می شود
  3. این مربا که تو آذربایجان به اسم خشاب معروفه با کته و برنج خالی بسیار خوشمزه است
یک شنبه 19 بهمن 1393  1:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها