مواد لازم:
آلبالو شربت گرفته شده............................از 2 کیلو آلبالو درسته
شکر....................................................................1.5 پیمانه
طرز تهیه :
بعد از اینکه شربت رو تهیه کردیم به این روش حالا آلبالویی که به همراه کمی شربت نگهداشته بودیم به همراه شکر روی شعله گاز میذاریم تا بجوشد و شکر حل شود، بعد از اینکه شکر حل شد و شربت آلبالو به قوام آمد مربای ما آماده است.
نکات مهم:
-
منظور از آلبالوی شربت گرفته همون مقدار اولیه است که برای گرفتن شربتش لازمه و گرنه احتیاجی به وزن کردن نیست
-
این مربا زود به قوام میاد و سعی کنید موادش به اندازه باشد وگرنه اگر شکرش کم باشد و زود به قوام نیاید رنگ مربا کدر می شود
-
این مربا که تو آذربایجان به اسم خشاب معروفه با کته و برنج خالی بسیار خوشمزه است