مواد لازم 2:
پیاز قرمز ریز ترشی ..............................دو کیلو
پودر نعناع خشک............................نصف پیمانه
نمک و سرکه معمولی ...................به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا حدود چند ساعتی پیاز ها را درون آب خیس می کنیم تا خیس خورده و پوست کندنشون راحت بشه بعد پوست کنده و رویشان نمک پاشیده و حدود 5 ساعت می گذراریم تا آب تلخششان (تو ترکی بهش میگیم ساسیخ که مربوط به بوی پیاز هست که معادل فارسیش رو نمی دونم ) جدا شود و نمک به خورد پیاز ها برود
بعد نعناع ها را با پیاز ها خوب مخلوط کرده و درون ظرف موردنظر ریخته و رویش سرکه ریختهو دربش را گذاشته و حدود دو روز در دمای محیط و بعد به مدت 10 روز در جای خنک نگه می داریم تا آماده مصرف شود