مواد لازم:
گوجه فرنگی سبز یا نارس ..........................یک کیلو
فلفل قلمی تند.........................................2- 3 عدد
نعناع تازه..............................................یک دسته کوچک
نمک........................................................به میزان لازم
سرکه ........................................................... یک لیوان
آب....................................................................3 لیوان
طرزتهیه:
ابتدا گوجه ها را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه می جوشانیم تا تلخی آن از بین رفته و کمی نرم شود سپس درون یک سبد گذاشته تا آب اضافی آن خارج شودو خنک شود بعد درظرف مخصوص ترشی و یا هر چیز دلخواهی نعناع تازه ها را ته ظرف چیده سپس گوجه ها را می چینیم و بعد فلفلها را پس از آن آب و سرکه را مخلوط کرده وروی گوجه ها می ریزیم تا ظرف پرشود بعد دو سه روز دمای اتاق نگه می داریم سپس حدود 2 هفته در جای خنک می گذاریم تا ترشی مان جا بیفتد نوش جان
نکات مهم:
-
این ترشی بسیار خوشمزه در کنار همه غذاها مخصوصا انواع شوربا های آدربایجانی و انواع غداهای اریشته ای لذیذ است
-
بهتر است از گوجه کال های کوچک استفاده کنید
-
میزان نمک بستگی به خود شما دارد ولی طوری باشد که کمی شور بزند