0

ترشی مخلوط 2 (هفت بیجار)

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی مخلوط 2 (هفت بیجار)

مواد لازم : (البته موادش دلخواهی هست و اندازه هاش هم همینطور)

گل کلم................................................4 کیلو

هویج....................................................1 کیلو

کرفس..................................................2 کیلو

سیر...................................................200 گرم

فلفل قرمز تند.......................................100 گرم

فلفل شیرین یا سوزنی ............................100 گرم

خیار قلمی.............................................نیم کیلو

سرکه.............................................به میزان لازم

آب یا آب کروز.................................به اندازه سرکه

نمک...............................................به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد را پاک کرده و به اندازه دلخواه خرد می کنیم به این ترتیب:

ابتدا گل کلم

مواد لازم : (البته موادش دلخواهی هست و اندازه هاش هم همینطور)

گل کلم................................................4 کیلو

هویج....................................................1 کیلو

کرفس..................................................2 کیلو

سیر...................................................200 گرم

فلفل قرمز تند.......................................100 گرم

فلفل شیرین یا سوزنی ............................100 گرم

خیار قلمی.............................................نیم کیلو

سرکه.............................................به میزان لازم

آب یا آب کروز.................................به اندازه سرکه

نمک...............................................به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد را پاک کرده و به اندازه دلخواه خرد می کنیم به این ترتیب:

ابتدا گل کلم

بعد هویج

سپس کرفس حتی برگهای جوان را به صورت درسته بردارید

بعد سیر و فلفل بعد همه را شسته و می گذاریم تا آب آنها کاملا خشک شود بعد در یک ظرف بزرگ همه مواد را ریخته سپس با هم مخلوط می کنیم و درون شیشه یا دبه می ریزیم

بعد آب را جوشانده و می گذاریم تا خنک شود

 سپس به اندازه کل ظرف درون دبه آب می ریزیم تا میزان آب و سرکه مخلوطی به دست آید حالا آب را خالی کرده و نصف همان مقدار آب و نصفش را سرکه ریخته و نمک با اندازه کفی مخلوطش کرده که کمی به شوری بزند بعد درون دبه ریخته و می گذاریم تا ترشی جا بیفتد که بعد از 20 الی 30 روز حاضر است البته دو سه روز اول در دمای آشپز خانه باشد بعد به جای خنک منتقل کنید

 نکات مهم:

    مواد این ترشی دلخواهی و اندازه اش هم اختیاری است
    اگر دوست داشتید می توانید درون این ترشی از ادویه ترشی استفاده کنید
    میزان آب و سرکه این مواد دلخواهی است
 

یک شنبه 19 بهمن 1393  12:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها