* پياز خرد شده - يک عدد * هويج خرد شده - يک عدد
* کرفس خرد شده - يک ساقه
* سير رنده شده - يک حبه
* آب گوشت يا مرغ - ۲پيمانه * نخود آب پز شده - يک پيمانه
* عدس آب پز شده - يک پيمانه * برگ بو - يک عدد
* گشنيز تازه خرد شده - يک چهارم پيمانه
* روغن - يک يا ۲قاشق غذاخوري * پودر کاري - يک قاشق غذاخوري
* نمک و فلفل - به اندازه کافي * ماست - به اندازه کافي
* پياز، هويج، کرفس و سير را در روغن تفت دهيد تا کمي نرم شود. پودر کاري را اضافه کنيد و تفت دهيد. آب مرغ، نخود، عدس و برگ بو را اضافه کنيد و بگذاريد جا بيفتد. برگ بو را در بياوريد و گشنيز و در صورت نياز، نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.
* اين خورشت را با نان تازه و ماست سرو کنيد.
* کالري - ۳۵۷ * پروتئين - ۲۲گرم * کربوهيدرات - ۵۸گرم * فيبر - ۲۵گرم
* قند - ۵گرم * چربي - ۴گرم * سديم - ۲۷۰ميلي گرم