پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
عمو پورنگ ده سال بعد :
. . . . کى از همه ادمین تره؟من من من من . کى اهل پست گذاشتنه؟من من من من . فرند هاى کى بیشتره؟من من من من . کى از همه بلاک تره؟تو تو تو تو :|
فرار عمو پورنگ از تهران
سر کلاس بودیم یکی از پسرا خوابیده بود یهو استاد اومد زد رو شونش گفت خوابی؟ پسره پرید هول شد گفت نه آقا دراز کشیده بودیم!
یک روزشخصی درخیابان ازکسی ساعت رومی پرسه طرف بوکسوربوده دوضربه بهش میزنه یعنی ساعت2،اون کس خداروشکرمیکنه که ساعت12نبوده😁
داشتم زردالو میخوردم توش کِرم دیدم جیغ کشیدم
بابام گفت بخاطر کرم سالم ناراحت نشو
هروقت کرم نصفه دیدی ناراحت شو...
قانع شدم رفتم باقی زردالوهارو خوردم...
اخبار بورسی؛
واینک اخبارساعت ۶ را به آگاهی شما میرسانم… این سهم بالای ۲۰۰۰ درصد حباب دارد و ۸۸ درصد و نیم دیگرخواهد ریخت بی دلیل و برای خنده و در قیمت ۱۲ تومن و ۲ قرران دست و پا خواهد زد… راستی مثلث زرد را توضیح دهید. زیان انباشته دی چقدر میباشد و تا ۱۰ سال دیگر چه قیمتی را تجربه خواهد کرد؟ تکلیف مثلث زرد چیست؟این سهم از ۸۲۰۰ شده ۱۰۰ تومن چگونه میشود آیا؟ این سهم تا ۱۰۰ سال دیگر رنگ ۲۰۰ را هم نخواهد دید بماند به یادگار و حوالی ۱۰ تومن و ۳ قرون درجا خواهد زد. این بود مشروح اخبار. خبر بعدی راس ساعت ۱۲ شب با همین متن کپی پیست خواهد شد.
مردی زردآلو فروش حاشیه خیابان بساط پهن کرده بود. زردآلو هر کیلو ۲ تومن، هسته زردآلو هرکیلو ۴ تومن؟ یکی پرسید: چرا هستهاش از زرد آلو گرونتره؟ فروشنده گفت : چون عقل آدم رو زیاد میکنه مرد كمی فكر كرد و گفت: یه کیلو هسته بده و پس از خرید و مشغول خوردن شد و با خودش گفت: چه کاری بود بهتر بود زردآلو میخریدم که هم زردآلو و هسته انرا می خوردم و از طرفی ارزانتر نیز بود. رفت و همین حرف را به فروشنده گفت، فروشنده گفت: بله نگفتم هسته زردآلو عقل آدم رو زیاد میکنه چه زود اثر کرد