پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
تصمیمش جرئت می خواهد طپش ، هیجان ، سقوط آزاد جرئت داری دوباره امتحان کن ! ازدواج مجدد آقایان
یه سوالی هست بدجور ذهن منو مشغول کرده منفی جمله ی “من دارم میرم” چی میشه ؟ من دارم نمیرم ! من ندارم میرم ! نه من دارم میرم !
به مامانم میگم گشنمه میگه : عزیزم نون هس ، تخم مرغ هس ، روغنم هس برو هر چى دوس دارى و دلت میخواد درست کن بخور ! هنوز که هنوزه نتونستم اون قسمت هرچی دوس داری درست کن رو هضم کنم …
چیپسی خواهم خرید بالنی خواهم ساخت تا ابد خواهم رفت …
سپهرسهرابی
تنها طرحم برای آینده اینه که اصلا در موردش فکر نکنم !
کودک درونم هفته ی بعد عروسیشه اونوقت من هنوز دنبال مخاطب خاص می گردم !
دیشب بابام گفت پسر پاشو اون دیوان حافظ بیار یه فال بگیرم ببینم یارانه بگیرم یا نه دیوان حافظ که باز کرد این بیتش اومددوش دیدم که ملائک قید یارانه زدند انصرافی بنوشتند و به سامانه زدند
شمام وقتی حوله تون رو میندازین رو شونتون حس سزارهای رومی بهتون دست میده یا فقد من دیوونه ام ؟
بارونو دوس دارم هنوز چون هم هوا رو با طراوت میکنه هم آلودگی هوا رو کاهش میده و منابع آبی هم بیشتر میشه ! چیه ؟ نکنه انتظار داشتی عاشقانه ش کنم ؟
دو روز از سال مزخرفترین روزای سال اند: 1.آخرین روز عید 2. 31شهریور
خدایا پول بده
.
یا اگر پول نمیدی، عقل درست و حسابی هم نده لااقل شاد باشیم
یه جا هم رفتم برای استخدام یه برگه دادن پر کنم یه جاش نوشته بود سطح زبان؟ جلوشنوشتم مرطوب است
تو جلسه خواستگاری:
دﺧﺘﺮﻩ به ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﮕه: ﺧﻮﺩﺗﻮ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻦ !
پسره ﻣﯿﮕﻪ: ۲۸ ﺳﺎﻟﻤﻪ ! ﭘﺰﺷﮑﻢ، ﺩﻭ ﺗﺎ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﺍﺭﻡ، ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ لکسوس
ﻣﺸﮑﯿﻪ! ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮐﺎﺭﺧﻮﻧﻪ ﺩﺍﺭﻩ، ﺗﮏ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ !
و ﺷﻤﺎ ؟
دختره چشماشو می بنده میگه: ﻫﻤﺴﺮت
من حاضرم تو رو بوسی ده تا بوس هم بکنم فقط به شرطی که اول تعدادش رو مشخص کنن!
واقعا باباهاتون بهتون عیدی میدن؟ به من گفتن همین که هنوز میتونی سر سفره بشینی غذا بخوری عیدیته!