پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
لباس مشكی
فریدون هميشه لباس مشكی می پوشيده. دوستاش ميگن چرا هميشه مشكی می پوشی؟ ميگه: آخه من ختم روزگارم!
محکوم به اعدام
محکوم به اعدام: آخرین آرزوم اینه که پسرم را ببینم. دادستان: اشکال نداره، پسرت کجاست؟ محکوم: من هنوز ازدواج نکرده ام!
چهارده ماه!
از غضنفر مي پرسن: شهر شما چند ماه از سال سرده؟ ميگه: چهارده ماه! مي گن: چطوریه، سال كه دوازده ما بیشتر نیست!؟ مي گه: آخه تا دو ماه بعد ازعيدم اينجا سرده!
آينه
يه پيرزن خودشو تو آينه نگاه می کنه مي گه آينه هم آينه هاي قديم!
امتحان رانندگی
غضنفر می ره امتحان رانندگی، افسر بهش می گه حركت كن. غضنفرمی زنه دنده عقب! افسر میپرسه چرا دنده عقب می ری؟ می گه می خوام خیز بگیرم!
25سال بعد
یارو بعداز 25 سال دوستش را توی خیابان میبینه میگه: آقا موسی تو خودتی؟ اون یکی میگه: آره، شما؟ جواب می ده من فلانی ام! آقا موسی میگه بعد از 25 سال تو از کجا شناختی منو؟ یارو میگه: قیافت که خیلی عوض شده ولی از رو کت و شلوارت شناختمت!
گناه
يه دختر مسيحي ميره پيش کشيش که به گناهاش اعتراف کنه. ميگه: من هر دفعه از جلوي آينه رد ميشم، به خودم ميگم من چقدر خوشگلم، من گناه ميکنم؟ کشيشه ميگه: نه دخترم شما گناه نميکني، اشتباه ميکني
طبق آخرین آمار آدم ها دو دسته اند:
دوستت دارم ها
و منم همینطورها . . .
خبرنگار: چرا قبل از هر بازي به حمام مي روي؟
فوتباليست: براي اينكه گلهاي تميز بزنم.!!!!
یه خسیس میمیره؛ قبلش سفارش میکنه رو قبرش بنویسن: «من مُردم ولی مغازه باز است»!
به بابام میگم اگه من بمیرم چیکار میکنی؟! میگه بی سر و صدا تو باغچه خاکت میکنم یارانت قطع نشه!! یعنی ی تعریف جدید از عاطفه پدری ارائه داده هااا
گمراه کننده ترین چیز تو دنیا بعد از شیطان رجیم تخمه ژاپنیه که تو ظرف آجیل فیگور بادوم به خودش میگیره
دوستم امروز سر امتحان زیست ازم میپرسه چکاوک یه نوع ماهیه ؟! خدایا آینده همه خنگ ها رو میسپارم دست خودت !
مرده بازنش دعواش میشه میگه:اگه بخاطریارانه نبودمیکشتمت!خخخخ
ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪ ﺍی ﺍﺯ سینگلی ﺭﺳﻴﺪﻡ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺯﻧﮓ ﻣﻴﺰنم ﺑﻮﻕ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ﻓﺤﺶ ﻣﻴﺪﻡ ﺑﻌﺪ ﺗﻤﺎﺱ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﻣﻴﺎﺩ ﺫﻭﻕ ﻣﻴﻜﻨﻢ !