پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
به اندازه سلولاى بدنم دوست دارم(تك سلولى)! شوخى كردم تو نفس منى (مرده)!
امروز رفته بودم پشت بوم كه آنتن تلویزیونون رو تنظیم كنم، با موبایلم شماره خونه رو گرفتم به مامانم میگم: الو، مامان خوبه؟ مامانم هم میگه : مرسی همه خوبن شما خوبین؟ خانواده خوبن؟ ببخشید بجا نیاوردم.
یک باب خانه در نیاوران به مساحت ۴۵۰ مترمفید، سونا استخر جکوزی و پکیج، با دید بسیار عالی… به خدا خوشبختی نمیاره، برو سر خونه زندگی
فالگیر : فردا شوهرتون میمیره زن : اینو که خودم میدونم . بهم بگو گیر پلیس می افتم یا نه؟
وقتی یه زن میبینه که شوهرش داره زیکزاک تو حیاط میدوه باید چیکار کنه؟ هیچی ، باید بهتر هدف بگیره و به شلیک کردن ادامه بده
یارو میخواسته یک کبریت سوخته رو روشن کنه،هرچی میزده کبریت مادرمرده روشن نمیشده. رفیقش بهش میگه: بابا خوب شاید کبریتش خرابه! یارو میگه: نه بابا، همین پنج دقیقه پیش روشن شد
یارو ریش پروفسوری داشته میره پیش رفیقاش و بهشون میگه: هر سوالی دارین امروز بپرسین فردا میخوام ریش هامو بزنم
يه روز يه نفر کاغذي پيدا ميکنه که روش يه شماره تلفن نوشته بود . زنگ ميزنه به همون شماره و ميگه: آقا من شماره تون رو پيدا کردم آدرس بديد بيارم خدمتتون!
یه نفر تو اتوبوس واستاده بوده، يهو ميبينه بند كفشش بازه. به كنار دستيش ميگه: آقا قربون دستت، يك دقيقه اين ميله رو نگردار من بند كفشم رو ببندم.
يه نفر سوار آسانسور ميشه ميبينه نوشته ظرفيت ۶ نفر با خودش ميگه عجب بدبختيه حالا ۵ نفر ديگه از کجا بيارم.
بازیکن برزیل که پایش به شدت آسیب دید رونال... نام دارد:
1-یک 2-دو 3-سه 4-چهار
سر دسته طالبان اسامه بن... نام دارد:
1-لادن 2-لاله 3-کوکب 4- داوودی
به یه دونه شلوار لی می گن: "لیوان "
به دو تا شلوار لی می گن: "لی لی"
به 3 تا شلوار لی می گن: "تریلی"
به 4 تا می گن: "چارلی"
به 5 تا می گن: "لی لی تو تریلی"
به 6 تا می گن: "لی لی با چارلی"
به 7 تا شلوار لی میگن: "خیلی!!!"
اولی: از مسافرت چی آوردی؟ دومی : تشریف!!!
معلم به شاگرد می گه: 5 تا حیوان درنده نام ببر شاگرد میگه: 2 تا ببر 3 تا شیر!