پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
رفتیم بنگاه، به خانم منشی میگم:زمین زراعی دارین؟ میگه:میخواین بخرین؟؟؟ شوهر عمم گفت:نه ما مترسکیم اومدیم دنبال کار... خدا شاهد از شوهر عمم انتظار نداشتم!
یه استاد داشتیم همیشه سر کلاس میگفت فهمِ سوال ، نصف جوابه .
تو امتحان میخواستم زیر همه سوالا بنویسم جوابشو بلد نیستم ولی میفهمم چی میگی ؛ نامردی اگه نصف نمره رو ندی!
تو شهربازی جیغ میزدم. یارو گفت چته؟ گفتم همه میان شهربازی جیغ میزنن دیگه...
گفت آره ولی نه وقتی رو چمنا نشسته باشن.
به راننده تاکسیه پول دادم برگشت گفت یه نفری؟ گفتم خیلی وقته گفت ببر صداتو، خرد بده پول خرد ندارم چرا ملت بی احساس شدن؟ یکی نیست منو درک کنه (:
مثلث برمودا چیست؟ موبایل مبل اینترنت بری توش دیگه نمیتونی بیای بیرون |:
اگه به مامانم ماموریت بدن که هواپیمای گم شده رو پیدا کنه، تو اولین حرکت بهم میگه: پاشو ببینم زیر تو نیس؟
زنگ زدم یه جا برای کار بهم میگه 15 روز کار، 15 روزا ستراحت، ماهی 600 تومن. بهش گفتم نمیشه اون 15 روز رو هم نیام ماهی 300 تومن؟
تو امتحان دنبال این نیستن که چقد حالیته دنبال اینن که چی بلد نیستی
جوک بر سانحه چیست؟
واحد اندازه گیری مدت زمان تولید جوک ایرانیان از لحظه وقوع سانحه را «جوک بر سانحه» می گویند. این معیار معمولا کمتر از یک دقیقه است.
الان یکی زنگ زد گفت: شما!!!!!؟! منم گفتم: ببخشید اشتباه برداشتم خودش مرد از خنده. فردا تشییع جنازه شه
وضع یه جوری شده که میترسم بالای ورقه امتحان به جای نام و نام خانوادگی یوزرنیم پسووردمو بنویسم
کیه؟ کیه؟؟ کیه؟؟؟ کیه؟؟؟؟؟ کیه؟؟؟؟؟؟ کیه ؟؟؟؟؟؟ . . . عکس العمل اعضای خانواده وقتی من تلفن رو جواب میدم اصن نمیذارن نفسم بالا بیاد!
بابام خطاب به من اگه اين پول هايي رو كه خرج تو و دانشگات كردم الان جمع ميكردم ميلياردر بودم و ميتونستم يه پسر دانشمند هم سن و سال تو بخرم.
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺍﺯ " ﻋﺸﻖ " ﺩﺭ ﭘﺨﺖ ﺁﺵ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ... . . . . ﺍﺯ ﺑﺲ ﮐﺸک شده!
ﺩﺯﺩﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺑﺎﻧﮏ ﺑﺰﻧﻪ,... ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺎﻧﮏ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﻫﻤﻪ بخواﺑﻦ... یه دﻓﻪ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻪ..... ﻓﻘﻂ ﻣﻨﻮ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﻪ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﻦ ﻗﺮﺻﺎﻣﻮ ﺑﺨﻮﺭﻡ