پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
عطروادکلن گرون قبمت روبیخیال . . . . . . . . الان آدم بوی بنزین بده کلاسش بالاتره
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
سوال تاریخ ٥٠ سال آینده : یكجا نشین ها چه مكان هایی را برای سكونت انتخاب میكردند؟ جواب: آن ها در كنار مودم ها و در نزدیكی پریز های متصل به شارژر سکونت خواهند کرد :-))))
ﻗﺪﯾﻤﺎ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﯿﻄﻮﻧﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﻣﯿﻨﺪﺍﺧﺘﻨﺸﻮﻥ ﺗﻮ ﺍﻧﺒﺎﺭﯼ ﺩﺭﻭ ﻣﯽ ﺑﺴﺘﻦ، . . . . . . . ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻻﻥ ﺑﻨﺪﺍﺯﯼ ﺗﻮ ﺍﻧﺒﺎﺭﯼ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺘﻮﺩﯾﻮ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ ﺁﻟﺒﻮﻡ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯿﮑﻨﻦ...
آيا ميدانستيدکه نوشيدن نوشابه در طول روز باعث افزايش رشد موهاي سرتان ميشود؟؟ منم نميدونستم همين الان از خودم درآوردم!
ﻓﯿﻠﻢ ﻫﻨﺪﯼ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﺎﺭﻭ ﻃﻨﺎﺏ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻫﻠﯿﮑﻮﭘﺘﺮﻭ ﮔﺮﻓﺖ ﺭﻭ ﻫﻮﺍ . . . ﺑﻌﺪ ﻫﻠﯿﮑﻮﭘﺘﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ﺑﺮﻩ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﯿﺬﺍﺷﺖ!!
رفیقم از ایران زعفرون میبره چین میفروشه از اونجا هم ساعت میاره ایران میفروشه الانم یه بنز زیره پاشه من از این گروه جوک کپی میکنم میبرم تو اون گروه از اونجا هم عکس کپی میارم تو این گروه یه پرایدم داشتم اونم فروختم اینترنتمو شارژ کردم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
آقا دفترچه خدمتو پر کردم بعد یه هفته جوابش اومد افتادم نیویورک . . . . وای مگه میشه؟! مگه داریم؟! عجب توافقیه :)
ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺮﻣﺎﺧﻮﺭﺩﮔﯽ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ : ﺁﺑﺮﻳﺰﺵ ﺑﻴﻨﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺟﻤﻊ ﻳﮑﯽ ﯾﻪ ﭼﻴﺰ ﺑﺎﺣﺎﻝ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﻴﺰﻧﯽ ﺯﻳﺮ ﺧﻨﺪﻩ . . . . . . ﻳﻌﻨﯽ ﻳﻪ ﺣﺒﺎﺏ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺗﻮﭖ ﻫﻔﺖ ﺳﻨﮓ ﺍﺯ ﺩﻣﺎﻏﺖ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺑﻴﺮﻭﻥ
ایده دارم برای اونایی که از بیخوابی رنج میبرن . . . . . . . . میگم بیاید اتاقتونو شبیه کلاس درست کنید هوم؟؟
اسم تنهایی لیلا رو باید میزاشتن . . . . . . . . . . از ستایش بدبخت تر والا :دی
جناب قاضی: خب، علت درخواست طلاقتون چیه؟ . . . . . . زن: clash of clans!!!! جناب قاضی: جدی ؟ واقعا؟؟ لول شوهرت چنده ؟ میاد تو کلن ما؟؟؟
یادش بخیر یه زمانی ماهم کتاب میخوندیم الان کتاب که هیچ... حتی... . . . . . . . . . پست های که بالای سه خط باشه هم نمیخونیم :))
ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﻧﮏ ﻭﺍﻡ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺭﺍ ﮐﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﺍﺯ ﺷﺮﺍﯾﻄﺶ ﻓﻘﻂ ﮐﺎﺭﺕ ﻣﻠﯽ ﻭ ﮐﭙﯿﺶ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﯾﻪ ﮐﺎﺭ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻢ اﺯ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ هم ﻓﻘﻂ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻫﻢ ﻓﻘﻂ شناسانامم هست. هيچي ديگه الان دارم عموپورنگ نگاه میکنم کی از همه خوشبخت تره من من من من
یه مرحله بالاتر از روشنفکری هست!...
اونم اینه که کتاب نخری تا درخت های کمتری قطع بشن!
ایرانیها الان تو این مرحله هستن:-D
به سلامتی کسی که تنهام گذاشت و رفت
ولی تاریخ تولدش هنوز رمز گوشیمه!
برین ازش بپرسین چن بود گوشیم قفله وا نمیشه;-D