پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
دستم شکسته بود رفتیم گچ بگیرم دکتر از اتاق اومد بیرون ، بابام بهش گفت اقای دکتر زنده میمونه؟ دکتر برگشت تو اتاق گفت پسرم وقتشه مستقل بشی
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
من اینقد کشک بادمجون دوس دارم که اگر یه ظرف کشک بادمجون ویه ظرف گوشت آهوی بریان بذارن جلوم من گوشت آهوی بریانو انتخاب میکنم دیگه یابو نیسم که ! .
بهم گفته بودن برای یادگیری زبان انگلیسی فیلم خارجی نگاه کن یه چند ماه کار کردم دیدم جواب نمیده بعد فهمیدم فیلماش نباید دوبله شده باشه ! .
خواستم بحث زن گرفتنو باز کنم: به مامانم میگم بزرگیترین آرزوت برای من چیه؟ میگه اون گوشیت بسوزه ! قبلانا میگفتن عروسیت
گوگل ۱۸ سالشه، توییتر ۱۰، فیسبوک ۱۲، تلگرام ۲ سالشه، زندگیمون افتاده دستِ یه مشت بچه !
تو فرانسه یه مرد بود به اسم اشتاین که همیشه آبریزش بینی داشته و اطرافیاش بهش میگفتن فین کن اشتاین
مورد داشتیم دختره میره نمایشگاه ماشین به صاحب نمایشگاه میگه ۲۰۶ دارین ؟ صاحب نمایشگاه میگه چه تیپی باشه . . . . . . . دختره میگه خوش تیپ باشه میگن صــاحب نمایشگاه زده تو کاره حلیم
یارو داشت گريه می کرد. باباش پرسيد چی شده؟ گفت: عاشق شدم! باباش گفت حالا عاشق کی هستی؟ گفت: هر کــسی که شما صلاح بدوني
همیشه برام سوال بود چرا وقتی فاتحه می خونن انگشتشونو میزنن رو سنگ قبر
الان فهمیدم این کار برای لایک کردن روح اون مرحومه????
گلابی کیست؟
گلابی آدمی است که سه ساعت با او درد دل می کنی
بعد می گه: چی بگم والا بازم خودت بهتر میدونی!!!??
هرچی ایران تو تلویزیون ڪمبود ڪانال داشت، . . . تو تلگرام جبران ڪرد
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ بقیه ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ؟؟؟؟ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻟﻘﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ … . . . ﺍﺯ همون ﺑﺘﺮﺳﯿﻦ ﻣــﻮﺟﻮﺩ ﺗﺮﺳﻨﺎﮐﯿﻪ
یه بار رفتم از یه پیرمرده عایق پنجره بگیرم
گفت اینو داریم 4500 اینو داریم 5000 تومن
گفتم فرقشون چیه؟
گفت این یکی پونصد تومن گرونتره😐😳😂😂
روی تابلویی کنار مدرسه ای نوشته بود: رانندگان لطفا مراقب دانش آموزان باشید . . . . . . چند روز بعد دانش آموزی زیر آن تابلو این جمله را اضافه کرد: ولی درمورد معلمان آزادید خصوصا معلمان ریاضی 😂😂
ﺍﺯ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﻭﺍﺳﻢ ﭘﯿﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﮐﻪ . . ﺣﺎﻻ ﻣﺎ يه ﻏﻠﻄﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ ﺩﺍﺩﯾﻢ يه ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺘﻢ بخواﺏ سرطان قیافه می گیری ﺑﺪﺑﺨﺖ
.