پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
ﻟﭗ ﺗﺎﭘﻢ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﻡ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯿﺶ ﻣﯽ ﮔﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ، ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﮕﻪ :
ﺿﺮﺑﻪ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ؟ !! ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻪ ، ﺑﯽ ﻣﺤﻠﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﮑﻢ ، ﺿﺮﺑﻪ ﺭﻭﺣﯽ ﺧﻮﺭﺩﻩ
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی
قبل از ۱۲بخوابیم میگن مرغی . .
بعد از ۱۲ بخوابیم میگن جغدی
راس ۱۲ بخوابیم میگن بمیر بابا با این سروقت خوابیدنت …
چه غلطی کنیم خوو
مورد داشتیم یارو رفته فروشگاه لوازم یدکی گفته : چماق زیر صندلی نیسان سمت راننده دارید ؟
میگن فروشنده خودشو تو انبار مخفی کرده نور بهش میخوره جیغ میکشه!!!!
زنگ زدم رستوران؛ میگم: غذا چی دارین؟ میگه: پیتزا، جوجه کباب، کوبیده، مرغ، استیک ... . . . منم گفتم: خوش بحالتون، ما آش داریم! نمیدونم چرا قطع کرد! 😐 ملت دیوونه شدن
رفیقم ده تومن تو حساب داشته یه ۲۰۶ برده بعد من تو عمرم یه بار از این پارچ آبا که سوت بلبلی میزنن بردم تا خونه انقد ذوق کردم
آخرشم با کله رفتم تو جوب شیکست
دقت کردین ؟
چرا “خردل” اسم سس باشه ولی “بزدل” یه نوع توهین باشه ؟
بین بز و خر هم تبعیض آخه؟
از قلم چی زنگ زدن میگن
٤میلیون بهت میدیم نگو میومدی کلاسای ما آخه ما آبرو داریم..
شخصی میره امتحان رانندگی بده تابلو خطر بهشن نشون میدن میپرسن این علامت چیه؟ میگه یعنی به قطرهچکان نزدیک میشوید!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
پسربچهای به مامانش میگه برم با احمد بازی کنم؟ مامانش میگه نه مگه بهت نگفتم احمد پسر بدیه نمیخواد باهاش بازی کنی. پسربچه میگه مامان پس اجازه بده برم باهاش دعوا کنم!
مردی از یه نفر میپرسه اسمت چیه؟ میگه رستم. یارو میگه تو رو خدا راست میگی یا میخوایی منو بترسونی؟!
از آدم خسیسی میپرسن انگیزت چیه که هرسال کنکور میدی؟ میگه ساندیس و کیک!
از شخصی میپرسن دلیل اینکه زنا بیشتر از مردا عمر میکنن چیه؟ میگه خب معلومه چون اونا زن ندارن!
آدم خسیسی برای پسرش میره خواستگاری بابای دختره ازش میپرسه شما در دختر من چی دیدین که اومدین خواستگاری؟ آدم خسیس میگه از شما چه پنهون در دخترتون چیزی ندیدم ولی تو حساب بانکی شما یه چیزایی دیدیم!
به شخصی میگن چرا CD شما اینقدر خش داره؟ میگه آخه زیر قسمتهای مهمش خط کشیدم!
از مرد کچلی میپرسن اسم شامپوی شما چیه میگه من از شیشهپاککن استفاده میکنم!