پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
مراحل درس خوندن: گرفتن چند عکس سلفی از خود.. مقداری خواب رو جزوه ها.. چک کردن اینستاگرام و چت.. خوندن یادگارهای که رو جزوه نوشتی.. خسته شدم دیگه برم یه چی بخورم..:)
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
خبر فوری که صدا سیما اعلام نکــــــــــرد . . . . هرکسی روزی سه بار بره دست ب آب یارانشو قطع میکنن چون چیزی واسه خوردن داشته که رفته w.c اطلاع رسانی کنید تا یارانشون قطع نشه ثـــــــــــــواب داره
دیشب قبل خواب رفتم حسابمو خالی کردم 4تومن گذاشتم واسه شارژ گرفتن نصفه شب بانک اس داد هزار طلبه ما
داشتم از جلوی بانک رد می شدم در بانک باز بود و باد خنک از تو بانک می یومد و ایستادم جلوی بانک که یه کم خنک شم همون لحظه یه اس ام اس از بانک برام اومد با این مضمون: 50000 ریال بابت "باخکو" (باد خنک کولر)از حساب شما کسر شد....
آقای مجری: دارید چیکار میکنید؟
پسر عمه زا: داریم میریم بیرون لپ تاپو خاموش کنیم
آقای مجری: لپ تاپ که اینجا رو میزه
کلاه قرمزی: آره. از برق در آوردیمش خاموش نشد ، داریم میریم فیوز رو قطع کنیم !
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
میخواستم برم سربازی رنگ مو نوشتم خرمایی یارو دید گفت تو که موهات مشکیه!! گفتم آره دیگه ار این خرما مشکیا! دو ماه اضافه خدمت خوردم همون اول!
ﺩﯾﺸﺐ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻗﻄﻊ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ , ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺧﻮﻧﻪ ﻋﻮﺽ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ... ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺗﺎﻕ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﮐﯽ ﻫﺴﺘﯽ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟؟ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ !!! ﺣﺪﺱ ﺑﺰﻥ ﭼﯽ ﮔﻔﺖ ! ﮔﻔﺖ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺍﯾﻨﺎ 3 4 ﻣﺎﻫﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮐﺸﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﻓتن :|
مکالمه تو تاجیکستانی: -سلام شنبه، دوست داری یک شنبه بریم به دوشنبه؟؟؟ سه شنبه هم گفت میام. چهار شنبه گفته نمیام. اگ بیایی پنج شنبه میریم جمعه برمیگردیم ^_^ - بریم.
کسی میتونه بگه طول و عرض سوریه چقدره؟ توی اخبار ایران سه ساله نیروهای بشار اسد هر روز پیشروی میکنن هنوز به اخرش نرسیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قانون بقای پیکان موتور پیکان نه بوجود می اید نه از بین می رود, فقط از شکلی به شکل دیگر تغییر میکند تا اکتشافات بعدی...
مغز جالبترین عضو بدنه . . . . . . . . از زمان تولد تا موقع مرگ کار میکنه به جز سر امتحان و خطبه عقد
بزرگترین مهاجرت آریاییان در چه زمانی رخ داده است؟ . . . . . بزرگترین مهاجرت آریاییان در قرن 21 از وایبر به تلگرام رخ داده است. :)))
وقتي بي هوا عاشق شوي . . . . . . . خب خفه ميشي ميميري ديگه. هميشه كه نبايد عاشقانه باشه عزيزه من
حالا هی بگید خارج ال خارج بللللل این خیابونای صاف خارج رو که میبینم دلم واسشون کباب میشه معلومه نه فاضلاب دارن نه واسشون لوله گاز کشیدن نه اب فقط ما ایرانیا از این امکانات داریم والا......
داری با گوشیت کار میکنی ^_^ یادت میفته امتحان داری :-D پا میشی میری کتابتو میاری باز میکنی جلوت ^_^ بعد به کارت با گوشی ادامه میدی :)))) :| ^_^ حکایت ما :))