پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
دیدی وقتی آدم میخواد رژیم بگیره حتی دستگیره یخچال هم خوشمزه به نظر میاد...
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
بدبخت اگه من بت اس ندم کی میده؟ :|هیشکیو نداری بیچاره...تقصیر منه ک هواتو دارم ...واقعا که........... خشم ایرانسل
یارو داداشش فوت میکنه نمیدونه چطوری به زن داداشش خبر بده میره بهش میگه داداشم رفته زن گرفته!!! زن داداشه قاطی میکنه میگه ای خدا الهی جز جيگر بزنه، الهی تیکه تیکه شه، الهی جنازشو بیارن خونه!! یاروميگه:بچه ها حله سریع جنازه رو بیارید!!
یارو پست گذاشته.... "ديم بلاد تنج چوده ما لمجووون" . . . . بعد يه روز همکاري با برادراي پليس فتا و با کمک سازمان هاي اطلاعاتي موساد و سيا وبا بهره گيري از طيف سايبري و سيستم هاي کد شکن پيشرفته فهميديم که یارو دلش برا ماه رمضون تنگ شده....
تو ایران یه جوریه که بعداز بعضی تصادفات رانندگی زد وخورد ها اینقدر شدت میگیره که به جای پلیس راهنمایی رانندگی بیشتر به پلیس نیروانتظامی نیاز داریم. اصن یه وضعیه...
هر جا سخن از اعتماد است، . . . نام پودر تاژژژ و سريال پايتخت با هم ميدرخشد؟! .والا سرياله يا پيام بازرگاني !
رفتم در یخچال رو باز کردم دیدم ژله داره مثله بید میلرزه ! گفتم :نترس من اومدم پنیر رو ببرم :/
یشب از در بانک رد میشدم ی نیگا انداختم ببینم ساعت چنده سر صبی از بانک پیام اومده فک کردی بچه زرنگی دوربینای بانک دیدنت . . . . . . . . . . . . . . . . . . بعله دیییییییییییییییییگه 5000تومن بابت نگاه کردن به ساعت از حسابتان کسر شد.
ديروز پسرخالم يه موبايل از اين گنده ها خريد بعد گذاشت رو زمين رفت اتاقش.منم داشتم رد ميشدم ديدمش فكر كردم ترازو ديجيتاله رفتم روش وايسادم... بدبخت كور شد از بس گريه كرد!!!!
سوار تاکسی شدم گفتم : وای چقدر شهر عوض شده آدماش چقدر عوض شدن خونه ها چقدر عوض شده مغازه ها همه چی تغییر کرده . . . . راننده تاکسی پرسید : ببخشید شما خارج از کشور بودید؟ گفتم : نه بابا. اینترنتم قطع شده اومدم بیرون از خونه :)
امروز از بانک به من زنگ زدن . . . . . . . . . . . گفتن 5 تومن بردار بیار میخوایم از حسابت کم کنیم هیچی تو حسابت نیست:-D
عجایب یعنی: . . . موز از آمریکای جنوبی با هواپیمای اختصاصی میاد کیلویی پنج هزار تومن. . گوجه سبز از ورامین با وانت اصغر میاد کیلویی پونزده هزار تومن!!!
الان دیگه ملاک ازدواج، پول نیست!!!!!! همینکه پسر، گوشیش از این ساده ها باشه یعنی مرد زندگیه!!!!:)))))))))))
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻗﻮﻝ ﺩﺍﺩﻩ: ﯼ ﺁﯾﻔﻮﻥ ۶ ﻭ ﯾﻪ ﺑﯽ ﺍﻡ ﺩﺑﻠﯿﻮ z4 ﻭ ﯾﻪ ﺁﭘارﺗﻤﺎﻥ ﻟﻮﮐﺲ ﺑﺎﺗﻤﺎﻡ ﺍﻣﮑﺎﻧﺘﺸﻮ ﯾﮑﺠﺎ . . . . . . . . . ﺑﮑﻨﻪ ﺗﻮ حلقم ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻡ ﻣﺸﺮﻭﻁ ﺑﺸﻢ :| (ورژن خوب آموزی) :|