پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
چی به تو میرسه؟! حال بهم زن ترین جمله حین دیدن فوتبال
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی
من پای تلفن با مامانم: من: باشه من: باشه من: باشه من: باشه من: باشه من: باشه من: باشه من: خدافز من: باشه من: باشه من: باشه من: باشه
تنها انگیزم واسه بچه دار شدن اینه که از ارث محرومش کنم ..! روانی هم خودتی
الان صاحب جیبوتی اسم کشورشون رو سرچ میکنه تو هرخبرگزاری بود اسکرین شات میگیره بعدها به نوه هاش بگه ما هم یه زمانی تو مناسبات بینالمللی تاثیرگذار بودیم.
اعتراف می کنم یکی ﺍﺯ ﺗﻔﺮﯾﺤﺎﺕ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﮐﻮﺩﮐﯿﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺍﺯ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪﻡ ﻭ ﺷﮑﻤﻤﻮ ﺗﮑﻮﻥ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺷﮑﻤﻢ ﺻﺪﺍﯼ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺳﻮﺍﺣﻞ ﺻﺨﺮﻩ ﺍﯼ ﺑﻬﻢ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺪﺍﺩ
یه بیماری هست اسم نداره اما نتیجش نگه داشتن شیشه های عطر و ادکلن و اسپری های تموم شدس.
گفتم غم تو دارم😊 گفتا غمت سرآيد😒 گفتم چه خوشگلي تو😍 گفتا چشت درآيد
يعني اگه ما توي يه خونه با ١٠ تا اتاقم باشيم ... اين ٤ تا عضو خانواده ي ما يه جوري خودشونو تو خونه پخش مي كنن كه ، تو هيچ نقطه اي از خونه نمي توني تنها باشي 😐 يعني بارسلونا هم اينطوري از فضاهاي خالي زمين استفاده نمي كنه
اگه به مامانم ماموریت بدن که هواپیمای گم شده رو پیدا کنه تو اولین حرکت بهم میگه . . . . . . . . . پاشو ببینم.زیر توونیست
. . . . . . . . . . . . . . . این توش جک نداشت پوچ بود شانسه دیگه
آدرس دادن خارجکی ها کوچه سانفرانسیکو منطقه ۱. پلاک ۴. ساختمان بلکبری. طبقه ۴ واحد ۱۸. آدرس دادن ایرانیا همینطور مستقیم بپیچ به چپ بعد از یکی دیگه آدرس بگیر
.بعضیا همچین اخباره اقتصاد رو دنبال میکنن انگار تمام داراییشون تو بانکای سوییس بلوکه شده... . . . . . . . . . يارانتو بگير بابا
بهترین لطیفه ندادن کارت خرید کالا که به تاریخ خواهد پیوست
مورد داشتیم یارو انقد مورد داشته.... . . . . . . . . . تو محل صداش میزدن😳 همه موارد...
شما وقتی شامپو تموم میشه آبش نمیکنید دوباره مصرف کنید؟ 😅😅😅 من که آب معدنی رو هم دوباره توش آب میریزم 😳 که یهو مواد معدنیش نچسبیده باشه به بطری !!!