پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
اون لحظه تو خنثی کردن بمب هست که میمونی قرمز و قطع کنی یا زرد، استرسش کمتر از استرس دادن پول پاره به راننده تاکسی هاست.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی
زن به شوهر: من پنج دقیقه میرم خونه اقدس خانم باهاش حرف بزنم .تو هر نیم ساعت یک سری به غذا بزن
اولین سوال دخترا در شروع ترم: . . . . استاد منابع امتحانی چیا هست؟ 🤔🤓😊📚📖📓📒 . . . . . . اولین سوال پسرا از استاد در شروع ترم: . . . . استاد نه ونیمُ ده میدین؟؟
ﻣﺎﺩﺭ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ؟ . . . . . . . ﻳﻌﻨﻲ ﺁﺩﻡ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺧﻮﻧﺴﺮﺩ؟!😳 ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺑﻴﺎﺩ ﺑﮕﺮﺩﻩ ﻣﻨﻮ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﺴﺮﺵ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﻨﻪ؟!😐 ﻭﺍﻻ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﻲ ﮔﻢ. ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺭﺳﻤﻮ ﻣﻲ ﺧﻮﻧﻢ!
تو این شب یلدایی اگه یه موقع از جلوی خشکبار فروشی رد شدی، چشمت به پسته افتاد.😢😢😢 دلت شکست،مارو هم دعا کن!
همین روزا همه مون ناکام میشیم!! دردو دل چند تا هندونه با هم
تنهایی یعنی...😔😔 . . . . . . یه پر از تو بالشتت دربیاری.🙄🙄 ولی هیشکی نباشه بزنی به دماغش!
من کلأ اینجوریم که وقتی میخوام برم بیرون،از در که میرم بیرون میبینم ساعتم دستم نیست...😱 میرم میارمش گوشیو جامیذارم...😮 گوشیم رو میارم پول نیاوردم...😰 اونم میارم با خیال راحت میشینم تو تاکسی میبینم دمپایی پامه
گوجه فرنگی هنوزم فرنگی محسوب میشه؟ 😐 دیگه چجوری برادری خودشو ثابت کنه تا تبعیت ایرانی بگیره؟😁
آیا می دانید زبان فارسی مختصرترین زبان دنیاست؟ مثال: معادل جمله میری سریع این کار رو انجام میدی و برمیگردی یک کلمه است: اومدیا
اگه گفتين اين چيه........ k3 _________ 0.5 k3 . . کاسه اي زير نيم کاسه است! خداوکیلی منو چرا بورسیه نمیکنن برم ??😂
دیشب بعد از تلاشهای زیاد داشتم کم کم از فکر اینکه چرا پنگوئنا زانو ندارن خلاص میشدم و خوابم میبرد که یهو رفتم تو فکر اینکه چرا زانوی مرغ برعکسه؟؟؟!!!
پسرا تا وقتي مجردن... درازِ بي خاصيتِ لندهورِ بي مصرفن😁 اما به محض اينکه زن ميگيرن ميشن: نور چشم ماااااااااااادر عزیز دل خواااااااااااهر
وقتی داری درس میخونی تازه میفهمی ... که بحث های شبکه ۴ هم خیلی پرهیجانه
--پر ازبغضم رفیق.... --شانه ات ساعتی چند؟؟؟ 😭 --چی؟؟؟ 😦 -5500 تومن؟! 😐 چه خبره مشتی ؟ مگه شونه تخم مرغه؟؟😐 بیشین بینیم باوو...اصن نخواستم