***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
بسمه تعالی
لطیفه های جالب و خنده دار
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
پاسخ به:***** لطیفه های جالب و خنده دار*****
به مامانم می گم گشنمه چی داریم بخوریم؟؟؟
میگه: تخم مرغ هست، روغنم هست
برو هر چی دوست داری درست کن بخور....
.
به ظرتون قرمه سبزی درست کنم یا فسنجون؟؟؟
یک نصیحت از دکتر "نیلجسیژولستانیفیک"
دکتر "نیلجسیژولستانیفیک" میگه: وقتی اینقدر تنبلی که اسم منو نمی خونی، عمرا نصیحتت کنم؟!!!
رو سنگ قبر یارو نوشته در سن 105 سالگی به دیار باقی شتافت
آخه نوکرتم شتافت چیه؟!.!!!.!!!
اینو دیگه به زور بردن!.!.!!
شایدم بکسل کردن!.!،!.!
شتافت؟؟؟؟ :-D
دوست عزیز اگر روزی دیدی دشمن داری
بدان یک جا یک کرمی ریخته ای
الزاما دلیل بر موفقیت شما نیست !
سکانس مشترک همه ی فیلمای کره ای: _ بُکشــــــــــــــــیــــــــــــــــــــدش! _ یَــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه(عربده اون جلاده) _ دست نگه دارید!
ي جوري بارندگي تو اين چند روز شديد شده كه انگار تا قبل از اين امريكا ابرها را تحريم كرده بوده بيان سمت ايران..خدا زمستونا به خيربگذرونه. ظريف مچكريم
تو سیستم آموزشی جا داره یه درس با عنوان نحوه ی بستن درب ماشین (تاکسی) قرار بدن... :-D
ﻻاﻣﺼﺐ ﺍﯾﻦ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﭼﻘﺪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﺰﺍﺷﺘﻪ ﺭﻭ ﻣﻠﺖ . . . ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﻧﯿﺴﺎﻥ ﺁﺑﯽ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﻣﯿﺰﺩ
توافقنامه هسته ای و لغو تحریم ها مبارک! ایرانیان این روز بزرگ را به فال نیک گرفته و زین پس این یوم فرخنده روز "هسته به در" خوانده میشود.
ﺧﺒﺮ ﻓﻮﺭﯼ ﺷﺮﮐﺖ ﺟﯽ ﺍﻝ ﺍﯾﮑﺲ ﮐﺸﻮﺭ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻟﯿﺴﺖ ﺗﺤﺮﯾﻢ های ﺧﻮﺩ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩ! ﺍﮐﻨﻮﻥ آﻣﺮﯾﮑﺎیی ها در خیابان ها مشغول شادی کردن هستند :-D
رفــــــــــتم ماست خریدم بقیشو پراید بهــــــــــم داد.. . . . . . . . چه مــــــــــیکنه این تـــــوافق...
معما: اون چیه که هیشکی ازش سر در نمیاره و همه ازش خوشحالن ؟!! . . . . . . . افرین . . . . . درسته . . . . توافق هسته ای :/
☠ تست شخصیت برای وام ☠ طرف میره وام بگیره دو تا سوال ازش میکنن: ۱) وقت شام که گرسنه هستی سفره رو تو میندازی یا خانمت؟ میگه: خودم! ۲) تموم که میشه کی جمع میکنه؟ میگه: خودش! پس وام به شما تعلق نمیگیره چون خرت که از پل بگذره قسطاتو نمیدی!! :D
همین الان خبر دادن کلیه تحریم ها برداشته شد دیگه تحریم ها کلیه ندارن!