مواد لازم :
گوشت گوسفند خورشی نیم کیلو
گل کلم یکعدد
رب گوجه یک ق غ
زردچوبه و ادویه خورش
برای چاشنی : آبلیمو یا ابغوره
پیاز دو عدد برای پیاز داغ عسلی
زعفران دم کرده یک ق غ
نمک و فلفل
جعفری خرد شده
طرز تهیه :
گوشت را با پیازداغ و ادویه بپزید . گل کلم را غنچه غنچه بریده و با کمی روغن تفت دهید و سرخ کنید . مراقب باشید که گل کلم لطیف است و له نشود .اکنون گل کلم ها را داخل خورش ریخته و رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و آبلیمو و نمک وفلفل و زعفران رااضافه نمایید و اجازه دهید با حرارت ملایم کمی بجوشد . گل کلم نباید خیلی بجوشد و زود می پزد و خورش خیلی زود آماده میشود . خورش را در ظرفی مناسب کشیده و با جعفری تزیین کنید و سر میز ببرید و با پلو سرو کنید.