0

مارمالاد گلابی و زنجبیل

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

مارمالاد گلابی و زنجبیل

acotr7

مواد لازم :

چهار پیمانه شکر

دو کیلو گلابی پوست گرفته

دو ق غ زنجبیل رنده شده

آب دو عدد لیموترش
پکتین یک ق غ


طرز تهیه : گلابی ها را ابتدا پوست گرفته  سپس خرد کنید و با شکر و زنجبیل و کمی آب که روی آنها را بپوشاند در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید . حرارت را کم کنید تا گلابی ها با آب کم با بخار بپزند و له شوند . وقتی گلابیها نر شدند و تا قبل از اینکه کاملا بپزند میتوانید با یک گوشتکوب برقی میتوانید گلابی ها را کاملا یکدست کنید و اجازه دهید تا مربا به غلظت برسد . آب لیمو را اضافه دهید و کمی که جوشید از ری حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس در ظروف استریل بکشید و در جای خنک نگهداری کنید. 

نکته : پکتین برای غلظت دادن و در عین حال روان شدن مرباست . بدون آن هم مربا مشکلی نخواهد داشت .

شنبه 18 بهمن 1393  2:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها