0

مسخ شدن به دست حضرت علی (ع)

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

از عمار ياسر نقل است كه گفت : در مقابل على (ع ) بودم ناگاه بر آن حضرت مردى وارد شد و گفت : يا اميرالمؤ منين من پناهنده هستم به شما و شكايت دارم از مصيبتى كه بر من وارد شده و مرا مريض كرده است . آن حضرت فرمود: قصه تو چيست ؟ عرض كرد: فلان شخص زن مرا گرفته و تفرقه انداخته است ، بين من و زوجه من جدايى انداخته است حال آنكه من شيعه شما هستم . آن حضرت فرمان داد كه آن فاسق فاجر را نزد من بياور . آن مرد شاكى به طلب آن مرد فاسق روانه شد . او را در بازار بنى الحاضر ملاقات كرد و به او گفت : اميرالمؤ منين تو را مى خواهد و او را به حضور آن حضرت آورد.

عمار ياسر مى گويد: ديدم به دست على (ع) چوب دستى قرار داد ، وقتى مرد خيانتكار مقابل على (ع) قرار گرفت ، آن حضرت فرمود: يا لعين بن العين الزنيم ، آيا ندانسته اى كه من آگاه هستم به چشم خيانتكار و چيزهائى كه در سينه پنهان است و نمى دانى كه من حجت خدا در زمين هستم  ! به حرم مؤمنين تجاوز مى كنى ؟ آيا از عقوبت من و از عقوبت خداوند ايمن شده اى ؟

سپس فرمود: اى عمار ف لباسهايش را بيرون آور . عمار مى گويد: لباسهايش را بيرون آوردم . بعد فرمود: قسم به آن كسى كه حبه را مى شكافد و خلقت نموده خلق را ، قصاص مؤمن را غير از من نمى گيرد. پس با چوب دستى كه در دست آن جناب بود به پهلوى آن مرد زد و فرمود: بنشين ، خداى تو را لعنت كند ! عمار ياسر گفت : به ذات حضرت حق قسم است كه ديدم آن لعين را كه خداوند به صورت لاك پشت او را مسخ كرده بود. سپس آن حضرت فرمود: خداوند روزى كرد تو را در هر چهل روز يك آب آشاميدن و مسكن تو صحراى خشك و بى آب و علف است   . پس آن حضرت اين آيه را تلاوت فرمود : « و لقد علمتم الذين اعتدوا فى السبت و قلنا لهم كونوا قردة خاسئين »  ( اين آيه راجع به مسخ شدن يهود به صورت ميمون است )

منبع : داستانهای از معجزات و کرامات امام علی (ع) ، تألیف عباس عزیزی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 18 بهمن 1393  11:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها