0

مصرف غذاهاي چرب باعث كندذهني و تنبلي

 
seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 1643
محل سکونت : اصفهان

مصرف غذاهاي چرب باعث كندذهني و تنبلي

محققان دانشگاه آكسفورد در يك پژوهش جديد نشان داده‌اند: موشهايي كه رژيم‌هاي غذايي حاوي چربي زياد دارند، توان فيزيكي آنها به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد و با افت توانايي ذهني پس از 9 روز مواجه مي‌شوند.

به گزارش ايسنا، محققان مي‌گويند: اين يافته نه تنها براي افرادي كه چربي زياد مصرف مي‌كنند هشدار دهنده است بلكه حتي براي ورزشكاراني كه مي خواهند رژيم غذايي مناسبي داشته باشند و يا براي بيماراني كه مبتلا به اختلالات متابوليكي هستند كاربرد دارد.

شرح اين پژوهش در مجله «FASEB» منتشر شده است.

دكتر اندرو موراي پژوهشگر اصلي در اين تحقيق مي‌گويد: ما متوجه شديم وقتي رژيم غذايي موشها از كم چرب به پرچرب تغيير مي‌كند به ميزان حيرت انگيز و تعجب آوري بازده فيزيكي آنها كاهش مي‌يابد و پس از گذشت 9 روز اين افت توان فيزيكي به 50 درصد مي‌رسد.

به گفته متخصصان تغذيه، ‌رژيم‌هاي غذايي پرچرب كه مهمترين آن رژيم غذايي غربي است در طولاني مدت خطرناك و مضر هستند و مشكلاتي چون چاقي، ‌ديابت و نارسايي قلبي را بوجود مي‌آورند. اين مواد غذايي هم چنين باعث كاهش توانايي ذهني و حافظه‌اي مي‌شود. اما اين بار محققان دريافته‌اند كه اين تاثيرات نامطلوب حتي در كوتاه مدت نيز اعمال مي‌شوند.
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
جمعه 20 شهریور 1388  7:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها