0

آرمانشهر تکنولوژیک دنیا در دهه پنجاه و شصت میلادی چگونه بود؟

 
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4133
محل سکونت : گلستان

آرمانشهر تکنولوژیک دنیا در دهه پنجاه و شصت میلادی چگونه بود؟

سال ۲۰۱۵ فرا رسیده. اما گاهی اوقات، به نظر می رسد که رویاهای آینده نگرانه ما در همان دهه ها ۵۰ و ۶۰ میلادی گیر کرده اند. البته که دلیل خوبی برای این اتفاق وجود دارد.

سال های ۱۹۵۸ تا ۱۹۶۳ عموما با نام دوران طلایی آینده نگری آمریکایی شناخته می شود. با تاسیس NASA در سال ۱۹۵۸ آغاز شد و با The Jetsons در سال ۱۹۶۳ به پایان رسید. در طی این سال ها، ایده پردازان خلاقی، ایده های دیوانه وارشان برای به وجود آوردن آرمانشهر تکنولوژیک خود را ترسیم کردند.

جت پک ها، قرص های غذایی، ماشین های پرنده و بسیاری دیگر، همه توسط Arthur Radebaugh به زیبایی هر چه تمام تر نمایش داده شدند. آرتور رادبا را بیشتری به خاطر فعالیت اش در صنعت خودرو می شناسند اما وی ذهنی فوق العاده خلاق داشته است.

در مجموعه تصاویر Closer Than We Think، وی نگاه خود از آینده را با مردم آن زمان در میان گذاشت. جالب است پس از تقریبا ۶۰ سال به سراغ نگاه مردم از سال هایی که در آن زندگی می کنیم داشته باشیم و ببینیم کدام شان پا به حال گذاشته اند و کدام شان تنها تصاویری مسخره و خنده دار هستند.

 

تصور نیاکان ما از انرژی خورشید بسیار متفاوت با آن چیزی است که ما امروز می بینیم. پنل های خورشیدی بهترین راه برای رسیدن به انرژی خورشیدی هستند اما آنچه که به این Sunray Sedan انرژی می بخشد، آنتن هایی هستند که نور را به شیوه مخصوص خود دریافت می کنند.
 

 

برای دیدن ادامه عکس ها و همینطور ادامه مطالب به این لینک مراجعه کنید.

شنبه 18 بهمن 1393  7:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها