سالاد آکا کورن
سالاد آکا کورن
ماهنامه آشپزی ملل:
مواد لازم:
-
پاستا شکل دار 200 گرم
-
گوجه فرنگی خلال شده یک عدد
-
ژامبون گوشت مکعبی خورد شده 2 الی 3 برش
-
زیتون سبز بدون هسته 20 عدد
-
نخود فرنگی پخته شده 100 گرم
-
فلفل دلمهای سبز خلال شده یک عدد
-
پودر آویشن 2/1 قاشق چایخوری
-
پنیر گودا مکعبی خورد شده 50 گرم
سالاد آکا کورن آشپزی,سالاد,سالاد آکا کورن,سالاد اکا,سالاد آكا,سالاد توپی آکا,سالاد ماکارونی آکا,سالاد الویه آکا,انواع سالاد
مواد لازم برای سس
-
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
-
سرکه یک قاشق غذاخوری
-
آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری
-
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:پاستا در آب ریخته و آویشن را به آن اضافه میکنیم و بعد آبکشی میکنیم، همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و به پاستا اضافه میکنیم. مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود سپس سس را روی سالاد میریزیم و هم میزنیم. 2 ساعت قبل از صرف غذا در یخچال بگذارید تا مزه سس به خورد سالاد برود. در صورت تمایل برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کنید.
جمعه 17 بهمن 1393 9:04 PM
تشکرات از این پست