گلهاي كلم بروكلي را به همراه يخ و كمي نمك به مدت پنج دقيقه در آب سرد قرار داده و پس ازآن ميشوييم. قارچها را اسلايس كرده، با آبليمو در تابه با حرارت بالا تفت داده، كمي نمك ميافزاييم. بعد كلم بروكلي را به قارچ اضافه كرده و كمي تفت ميدهيم، سپس مواد را كنار ميگذاريم تا خنك شوند. تخممرغها را در ظرفي ديگر ميشكنيم، هويج خرد شده را به همراه پيازچه، فلفل سبز خرد شده، نمك، آويشن و فلفل تند به تخممرغها اضافه ميكنيم. كلم بروكلي و قارچ سرد شده را نيز به مواد افزوده و با قاشق مواد را هم زده تا مخلوط شوند.
تابه را روي گاز قرار داده، در ظرف كمي روغن ريخته و ميگذاريم تا گرم شود. مواد املت را درون تابه ريخته، پنير رنده شده را روي آن پخش ميكنيم و در ظرف را ميبنديم تا بپزد.
نکات
اين املت را در فر نيز ميتوان تهيه كرد. مواد را در فر گرم شده با دماي 200 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه ميگذاريم تا پنير ذوب شده و طلايي شود.
از قسمت سبز پيازچه نيز در اين املت استفاده ميشود.